Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiborultam, hogyan tovább?
Hétvégén a páromnak céges rendezvényen kellett részt vennie. Egy ottalvos vacsorás dolog volt, mert messze volt megtartva, az egész cégnek lefoglaltak egy szállodát. Mivel beteg voltam/vagyok ezért megbeszéltük, hogy nem alszik ott, vacsi után hazajön, segít ellátni a fiunkat.
Szóval, miután elment, este felhivott hogy vagyok, és ő mégis maradna, hagy aludjon ott, majd reggel amint kel, elindul.
Tudni kell, én negyven fokos lázzal voltam, hánytam minden órában, a lábamon se tudtam megállni, valami nagyon durva vírust nyeltem be, és így kellett az egy éves fiammal lennem egész nap, nem nyűg, de nagyon nehéz volt.
Szóval ott aludt végül, és bár megigerte hogy nem lesz piálás, se semmi, egy közös ismerősünk aki szintén ott volt, posztot egy videót, amin tisztán látszik, hogy egymás után isszák a feleseket..
Semmi baj, gondoltam kell a kikapcs, viszont amikor elkoszontunk egymástól, azonnal kikapcsolta a telefont, és nem tudtam őt elérni másnap sem, mert be kellett mennem a kórházba, mert már túl sűrűn hánytam, infúziót kellett kapnom. Így a kisfiammal a hátamon kellett a kórházban lennem, mert nem tudtam kire bízni, egészen fél2ig nem ért haza.
Akkor kicsaptam ugyan a balhét, mégis mit csinált, miért kapcsolta ki a telefont, nem jött haza mire ígérte hogy jön, nekem kórházba kellett mennem, míg ő másnaposan fetreng.. Eleve, ha a párom beteg, nem hagyom otthon, legalábbis nekem ez a véleményem de mindegy is..
Szóval én ezen rohadtul felháborodtam, de ez nem elég, ugyanis, kaptam gyógyszereket, és egy hirtelen ötlettől vezérelve átrendeztem az eü fiókot, már csak azért is hogy a gyerek ne érje el. Ebben a fiókban tartjuk az egyéb eszközöket is, mint a gumi is például, és ahogy átrendeztem vettem észre hogy egy doboz hiányzik a 4 doboz közül.
A párom erősen tagadja hogy elvitte volna és én emlékszem rosszul, és csak 3 doboz volt..
És az van, hogy neki áll feljebb, mert én csak kreálom a problémát, semmi rosszat nem csinált, de komolyan nekem irreális az az elvaras, hogy legyen itthon ha én láthatóan szarul vagyok és közben kell ellatnom a közös gyermekünket?
Még letagadja hogy elviszi a gumit itthonról...??
Ahj. Igazából csak panaszkodom, fogalmam sincs most mit csináljak vele, nagyon nagy csalódás volt ez számomra
Ha vele maradsz lesz még rosszabb is.
Na én ezek után, simán bele lesnék teloba laptopjaba. Beszélnek óvatosan haverral esetleg nem e tud valamit.
Aztán el hajtanamm.
A céges bulikon nem titok, hogy dugnak orrba szájba. Volt egy ismerősöm, aki kint él Norvégiába, és mesélte, hogy az ottani házas nők simán kefélnek az ilyen céges bulikon más házas férfiakkal.
Én nem hagytalak volna otthon betegen, mert szerintem nem illik. Ne hogy már a buli legyen fontosabb. Meg amúgy se voltam soha bulizós. Mit hittél, semmit nem fog csinálni? Ezek arról szólnak!
Szinte biztos lehetsz benne, hogy ha valóban lenyúlt egy doboz gumit és ki is kapcsolta a telefont (mert ha nem csinál semmi rosszat, mi oka lenne kikapcsolni?), nagy valószínűséggel rossz utakon járt.
Te döntöd el, hogy elnézed neki vagy kideríted a sztorit és kidobod a francba...
Amíg aludt, gciség v sem, atneztem a telojat, de semmi olyat nem találtam benne, ami miatt aggodnék, céges telefonján sem..
Tényleg nem tudom mi legyen.. Nagyon el vagyok keseredve
Tudjátok, nagyon sok munkám van abban hogy vissza nyertem a szülés előtti alakom, ápolt vagyok, adok magamra, kedves vagyok vele, próbálom tartani a szenvedélyt a kapcsolatunkba, én úgy éreztem szex terén is minden oké, sose panaszkodik így hát nem értem a miértjét se..
Szerintem ha lenne esze maga venné meg a gumit, nem az otthoni két éve vásárolt lejártat vinné magával..
Hát szerintem mással nem beszélget, az tuti, itthon nem titkolózik, nem viszi magával a mosdóba se a telefont, semmi..
Fogalmam sincs mi legyen, mert a kollégái gondolom falaznának neki, nem tudom hogy kideriteni mi történt.
Most azon gondolkozom, hogy hazamennék a gyerekkel, és akkor vagyok hajlandó beszélni vele ha elmondja mi történt?
Áhh, igazából kicsit se bízom meg benne, vagy hogy is mondjam, úgy megtörtem, nagyon ideges vagyok és nem is tudok túl tisztán gondolkozni, de az biztos hogy egy légtérben nem akarok vele lenni.
Akkor adj magadnak határidőt.vmittudomen 2 nap. Addig nyomozz utána, meg beszélj ismerősökkel. Ha addig semmi találat, akkor felejtsd el a mostani esetet.
Viszont nagyon légy résen, amit ne vegyen észre. Nekem akárki akármit mond, simán vennék mikrofont. Berakni a kocsiba.
Mindenki azt gondol amit akar, de nagyon nem mindegy kivel élsz együtt. És ezt máshogy nem tudod meg.
Te is tevedhetsz. Lehet hogy 3csomag volt.
Ja, sokszor te mindig ápolt kedves nő vagy, dolgozol magadon, ezeknek meg az minden vágyuk, hogy kövér igénytelen nőkkel legyenek.
Biztosan négy volt, mert akkor vettem egy elektromos fogkefét is, ami miatt a számlát megtartottam, tutira 4 csomag volt. Azért pakoltuk el őket, mert azóta inkább gyógyszert szedek.
Hát nem tudom... Az is elég hogy esetleg megcsalt, de betegen itthagy, lássam el a pici fiúkat és amikor baj van, nem tudom elerni?? Tehát ez is.. Engem nagyon felháborít, mert amikor neki van valami baj, azonnal segítek, eszembe se jutna öt pl ilyen helyzetbe hozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!