Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van innen visszaút szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van innen visszaút szerintetek?

Figyelt kérdés
Probálok nagyon nagyon rövid lenni , barátnőm kezét megkértem 7év után Rómába . Rá pár hétre elkezdett szombatonként eljárni borozni egy kis faluba , mondtam nem lesz jó vége, utána jött a vizsga időszak már hétköznap se aludt itthon "tanulni megy barátnőjéhez" 2hét után momndtam neki beszéljük már meg ezt az egészet mi a baj , egy búcsú üzenetet hagyott és vissza adta a gyűrűt. Azóta eltelt jó pár hónap beszélgetünk és mondja hogy szeret hiányzok neki meg minden vissza akar költözni de mindig közbe jön valami , létezik ilyen amugy hogy a sors nem akarja hogy együtt maradjunk ? Ja még a poén kedvéért pár hete bele mentem egy álló autóba kiszált a lány és pont ugy hívták mint baratnőmet vezetéknévre keresztnévre.

2019. nov. 23. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nincs
2019. nov. 23. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy lenne. Aki szeret, az nem így viselkedik.
2019. nov. 23. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

megijedt az elköteleződéstől. Fiatal lányka még. Nem kell erőltetni.

Az autós sztori miért fontos itt?

2019. nov. 23. 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:
28a lány én 26...
2019. nov. 23. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A kor csak egy szám. Valaki 20 évesen is tudja, hogy élete végéig a párjával szeretne lenni, valaki 30 évesen sem képes az elköteleződésre.

Szerintem lépj tovább, jól írták előttem: aki szeret, az nem így viselkedik.

2019. nov. 23. 20:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Félre kúrt és kalandozott a nagy Ő-vel, de valszeg pár dugás után otthagyta a pali most meg visszaakarja a mentőövet venni magára. Keress mást, aki szintén komolyan gondolná veled, ne játszadozz vele szerintem tovább.
2019. nov. 23. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Vagy megijedt (amit kétlek , mert írtad 7 év! tehát kizárható a megijedés csak ideírom, hogy jobban érezd magad) vagy szépen csalt közben és nem jött össze neki hosszabb távon és most visszajönne hozzád, mert a megszokás nagyúr ugye és tudja, hogy melletted sikerült félremennie és ha netán a jövőben is megpróbálja, majd szépen elhagy újra, ha összejön neki te le leszel szarva, ha nem megint visszamegy hozzád!
2019. nov. 23. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A sorsnak nem sok köze van hozzá.

Azt csak te magyarazod bele.

Nézz utána a szinkronicitasnak.

Még annak a pasinak is aki kezelgette a barátnődet.

Na utána dönts.

2019. nov. 23. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!