Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a pont amikor?
már a szakítás mellett döntöttél de aztán történt valami ami miatt nem tetted meg..
pl: már többször beszéltetek arról hogy ő is vegye ki a részét a házimunkából és ez odáig fajult h szakítasz mert hiába kérted hogy változtasson nem tette meg..
Ez a példa nem jó, mert aki csak összemocskolni tudja az otthonomat, annak záros határidőn belül szét lesz rúgva a segge, de legfőképpen be sem engedem. :D
Amúgy volt egy pont, amikor a mostani párommal annyira élhetetlen volt a helyzet, hogy komolyan gondolkodtam a szakításon. Az anyja teljesen bekattant rám, eleinte csak azt hangoztatta, hogy most, hogy "egy család vagyunk", kéri a számom, hogy ha a fia nem veszi fel, engem is hívhasson nyugodtan, meg most már nekem is feladatom részt venni a családi programon, aztán mikor inkább ignoráltam, kitalálta, hogy én a fiát le akarom anyagilag húzni meg manipulálom meg mit tudom én, volt, hogy random hétvégén meg a balatoni vakációnkon beállított hozzánk, hogy hát ő arra járt, foglalkozzunk vele... Mint aki arra szülte a gyerekét, hogy legyen neki társasága. A páromat meg nyilván arra nevelte a lelki zsarolásával, hogy ha ezt nem viseli el, egy szar alak, mert ez a gyerekek kötelessége, amiért a szülő felnevelte őket. 3-4 hónapja lehettünk együtt, mikor megmondtam a páromnak, hogy akkor én most innen elköltözöm, nekem ez a nő ne járjon a nyakamra, hanem keressen magának korabeli barátokat, a saját otthonomban meg meg is tehetem, hogy nem engedem be. Ha jössz, jössz, ha nem, nem, nekem most fogyott el a türelmem. Aztán végül igazat adott és leépítette ezt a szoros kapcsolatot az anyjával, aki mégnagyobb zsarnok lett erre, szóval most jó messze vagyunk tőle és alig beszélünk.
Kérdés,hogy a kapcsolatunk milyen szakaszában történik ez?Ha házasság, gyerek, közös otthon, közös anyagi javak, jobban meggondolom a szakítást mintha még nagyon az elején tartunk.
Jelenlegi párommal tizenéve vagyunk együtt, és jutottunk már párszor erre a szintre, szintén családi háttér miatt.Időnként bele-belebotlok egy történés kapcsán, aztán túllendülök és úgy gondolom,hogy minden más vonatkozásban jól működik a kapcsolatunk, tehát maradunk együtt.
Nem tudom,hogy ez meddig mehet így, vagy lesz-e olyan,és mikor, amikor azt mondom,hogy ezen már nem tudok túllépni.
15 éve alatt egyetlen egy alkalom volt, amikor elgondolkoztam rajta, hogy vége lesz, és lássatok csodát: anyós miatt... 🙄
A férjemmel sosem volt olyan vitánk vagy problémánk, ami nem lett volna megveszélhető, javítható.
Anyós rendelte magához kéthetente a kislányát, de már két gyerekünk volt.
Én már nem is jártam 300 km-re.
Aztán azért gondoltam meg a szakítást, hogy ne hagyjam a kicsiket.
Szóval még öt évig kitartottam.
De azóta már csak évi 3-4 látogatásuk van,de már mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!