Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi volt az a pont amikor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pont amikor?

Figyelt kérdés

már a szakítás mellett döntöttél de aztán történt valami ami miatt nem tetted meg..

pl: már többször beszéltetek arról hogy ő is vegye ki a részét a házimunkából és ez odáig fajult h szakítasz mert hiába kérted hogy változtasson nem tette meg..

2019. nov. 4. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a példa nem jó, mert aki csak összemocskolni tudja az otthonomat, annak záros határidőn belül szét lesz rúgva a segge, de legfőképpen be sem engedem. :D

Amúgy volt egy pont, amikor a mostani párommal annyira élhetetlen volt a helyzet, hogy komolyan gondolkodtam a szakításon. Az anyja teljesen bekattant rám, eleinte csak azt hangoztatta, hogy most, hogy "egy család vagyunk", kéri a számom, hogy ha a fia nem veszi fel, engem is hívhasson nyugodtan, meg most már nekem is feladatom részt venni a családi programon, aztán mikor inkább ignoráltam, kitalálta, hogy én a fiát le akarom anyagilag húzni meg manipulálom meg mit tudom én, volt, hogy random hétvégén meg a balatoni vakációnkon beállított hozzánk, hogy hát ő arra járt, foglalkozzunk vele... Mint aki arra szülte a gyerekét, hogy legyen neki társasága. A páromat meg nyilván arra nevelte a lelki zsarolásával, hogy ha ezt nem viseli el, egy szar alak, mert ez a gyerekek kötelessége, amiért a szülő felnevelte őket. 3-4 hónapja lehettünk együtt, mikor megmondtam a páromnak, hogy akkor én most innen elköltözöm, nekem ez a nő ne járjon a nyakamra, hanem keressen magának korabeli barátokat, a saját otthonomban meg meg is tehetem, hogy nem engedem be. Ha jössz, jössz, ha nem, nem, nekem most fogyott el a türelmem. Aztán végül igazat adott és leépítette ezt a szoros kapcsolatot az anyjával, aki mégnagyobb zsarnok lett erre, szóval most jó messze vagyunk tőle és alig beszélünk.

2019. nov. 4. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
#1: hogy lehet ilyen ostoba, tudatlan egy anya? Biztos elküldtem volna a halál faxára már az elején. F
2019. nov. 4. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés,hogy a kapcsolatunk milyen szakaszában történik ez?Ha házasság, gyerek, közös otthon, közös anyagi javak, jobban meggondolom a szakítást mintha még nagyon az elején tartunk.

Jelenlegi párommal tizenéve vagyunk együtt, és jutottunk már párszor erre a szintre, szintén családi háttér miatt.Időnként bele-belebotlok egy történés kapcsán, aztán túllendülök és úgy gondolom,hogy minden más vonatkozásban jól működik a kapcsolatunk, tehát maradunk együtt.

Nem tudom,hogy ez meddig mehet így, vagy lesz-e olyan,és mikor, amikor azt mondom,hogy ezen már nem tudok túllépni.

2019. nov. 4. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát látod... Igazából minden hétre jutott neki egy hasonló húzása, szóval nem unatkoztunk. Eleinte úgy voltam vele, hogy mégis csak a párom édesanyja, valahogy tiszteletben kellene tartanom ezt, majd biztos megszokom, hiszen én sem örülnék, ha a párom azt kérné, válasszak anyám közt és közte. Aztán rájöttem, hogy oké oké, de az én anyám sosem művelne ilyeneket és ahhoz képest tök jól megtalálta a gyerekével és a saját életével foglalkozás között az egyensúlyt. :D
2019. nov. 4. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Én attól is tartok 74, hogy ilyen nő lesz a partnerem, akinek az anyja ilyen. 🙂
2019. nov. 4. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

15 éve alatt egyetlen egy alkalom volt, amikor elgondolkoztam rajta, hogy vége lesz, és lássatok csodát: anyós miatt... 🙄

A férjemmel sosem volt olyan vitánk vagy problémánk, ami nem lett volna megveszélhető, javítható.

2019. nov. 4. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugodtam, hogy nem csak én veszítettem az anyós-lottón.:D
2019. nov. 4. 10:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy udvarban élünk anyósommal, sajnos nem volt más választásunk,mert nagyon beteg volt (átment rajta egy kamion) és gondozni kellett,csoda, hogy megmaradt. Viszont mióta felépült, azóta megpróbál mindenbe bele szólni, de nem nekem mondja,hanem a fiának. Engem csak elhord mindennek. Férjem szerencsére nem hagyja.Elköltözni nem tudunk az összes pénzünk rá ment a kezelésére,mert hiába van a páromnak 2 testvére ők nagy ívből...nem segítettek semmit. Gyűjtögetünk azért. Van egy 8 hónapos kislányunk minden nap feljött(csak akkor engedem,ha a férjem itthon van,mert bármi van, akkor kizavarja) . Tegnap elvittük a kislányom a szüleimhez és ott is maradt egész nap. Apukám 3 havonta egyszer látja csak,mert külföldön dolgozik. Anyukámat ismeri,szereti,de vele is régen találkozott,mert beteg volt. Anyósom azóta puffog, hogy 1 napig nem láthatta az unokáját és, hogy mekkora szemetek vagyunk,mert elvittük anyukámék meg,hogy eltiltjuk tőle. Beolvastam anyósomnak és elküldtem melegebb éghajlatra.Ekkor mondtam azt a férjemnek, hogy vagy megyünk innen 2 hónapon belül vagy fogom a gyereket és viszem magammal anyuék. Azt mondta, hogy megbeszéljük és megoldjuk valahogy. Mindig betartotta a szavát és egyébként a mi kapcsolatunk is teljesen rendben van, mindig kiállt mellettem,csak nekem ez volt az utolsó csepp a pohárban. Valószínűleg pár hónap és végre vége és nyugalom lesz.
2019. nov. 4. 12:04
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

Anyós rendelte magához kéthetente a kislányát, de már két gyerekünk volt.

Én már nem is jártam 300 km-re.

Aztán azért gondoltam meg a szakítást, hogy ne hagyjam a kicsiket.

Szóval még öt évig kitartottam.

De azóta már csak évi 3-4 látogatásuk van,de már mindegy

2019. nov. 5. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!