Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki szokott főzni, és milyen gyakran? Miért pont így alakult ki?
Èn főzök. Többnyire minden nap, maradékok esetén van egy kis csúszàs, ha elfogyott akkor megint:)
Azért alakult így mert
1. Én érek haza hamarabb melóból,
2. Főzni sokkal jobban szeretek mint boltba màszni
3. A férjem bàr feltalàlnà magàt, annyira nagyon nem tud és nem is szeret főzni, én viszont vàsàrolni rühellek, de nagyon.
Így én főzök kettőnkre, ő pedig eljàr vàsàrolni. Az összes beszerzést , heti apróbb, közepes, és a havi nagybevàsàrlàst, csekkek befizetését ő intézi. Drogériàba, gyógyszertàrba is ő megy amikor kell. Mindkettőnknek jó így.:)
Kapcsolatunk első évében én főztem, mostmár vőlegényem főz. Ő is vásárol be, sokkal egyszerűbb ételeket készít, én mindig túlbonyolítottam.
Viszont én mosogatok, én takarítok, és mosok/teregetek. Így jó most nekünk, amikor valamelyikünknek több a munkája, túlóra, vagy bármi, akkor átvállaljuk egymás dolgait otthon.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!