Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok ki szokott főzni, és milyen gyakran? Miért pont így alakult ki?
Én, mert imádok főzni és sütni. Még egy egész napos túrázás után is simán beállok palacsintát készíteni, mert kikapcsol :)
29n
Ha összeköltözünk, én fogok, naponta. Fiatalok vagyunk, én másfél évvel idősebb, és kb egy éve egyedül élek, míg ő otthon. Ebből következik hogy én egy éve magamnak főzök minden este, és bár messze vagyok a mesterszakácstól, egészen változatos és finom ételeket tudok kreálni, míg rá az anyukája főz, az ő tudománya meg leragad kb a virsli-mirelit pizza-tükörtojás sonkával-rántotta-instant mártásos tészta-zacskós ramen-menjünk inkább mekibe körben.
Na meg szeretek is főzni, kísérletezni a fűszerekkel és értékelem hogy cserébe le fogom tudni passzolni neki a portörölgetést amire allergiás vagyok és a porszívózást amit utálok.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!