Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nálatok ki szokott főzni, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ki szokott főzni, és milyen gyakran? Miért pont így alakult ki?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam, a férjem is tud ugyan, de én nagyon szeretek főzni és az én főztömet amúgy is mindketten jobban szeretjük :) 2-3 naponta főzök, általában 2 napra. Mindketten teljes állásban dolgozunk, hiába szeretek főzni, néha vannak napok, amikor fáradt vagyok és/vagy semmi kedvem, olyankor vagy ő főz, vagy néha rendelünk vagy hideget eszünk.. Hétvégente sütni is szoktam valamit, azt is szeretem, kikapcsol. Legalább ezzel a mosogatást is megúszom, az az egyetlen olyan házimunka, amit szívből gyűlölök :D
2018. ápr. 25. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Én, mert imádok főzni és sütni. Még egy egész napos túrázás után is simán beállok palacsintát készíteni, mert kikapcsol :)

29n

2018. ápr. 25. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi általában együtt szoktunk, vagy pedig aki ráér, az főz valamit. Ő a húsos ételeket sokkal jobban tudja, mint én, azokat ő szokta. De mást is meg tud csinálni. Kis ügyes. Hétköznap csak egyszerűeket szoktunk, de hétvégén bonyolultabbakat is. Sütni is együtt szoktunk. Bár az nekem jobban megy. 22/N
2018. ápr. 25. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Én, barátom nem tud én meg nagyon szeretek.:)
2018. ápr. 27. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Én mióta főztem egyszer azóta ki vagyok tiltva a konyhából. :D Szóval a párom főz. :D
2018. ápr. 27. 18:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha összeköltözünk, én fogok, naponta. Fiatalok vagyunk, én másfél évvel idősebb, és kb egy éve egyedül élek, míg ő otthon. Ebből következik hogy én egy éve magamnak főzök minden este, és bár messze vagyok a mesterszakácstól, egészen változatos és finom ételeket tudok kreálni, míg rá az anyukája főz, az ő tudománya meg leragad kb a virsli-mirelit pizza-tükörtojás sonkával-rántotta-instant mártásos tészta-zacskós ramen-menjünk inkább mekibe körben.

Na meg szeretek is főzni, kísérletezni a fűszerekkel és értékelem hogy cserébe le fogom tudni passzolni neki a portörölgetést amire allergiás vagyok és a porszívózást amit utálok.

20N

2018. ápr. 30. 00:00
 17/17 eddiboy válasza:
Általában én szoktam, imádok főzni, ritkábban a párom (ő a nő).
2018. máj. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!