Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha mindig én mondom meg mi legyen? Én döntök kb mindenben?
Figyelt kérdés
Nő vagyok 24 éves a párom 25
Mit vegyünk, hogy csináljuk meg a szobát, hova utazunk mikor nyaralni megyünk, ha azt mondom nem megy dolgozni 1 nap akkor nem megy 😅
Én döntöttem el azt is melyik lakást vegyük meg.
2019. okt. 27. 20:50
11/12 anonim válasza:
Tokeletes! En is ilyen part akartam mar hosszu evek ota! Irigyeltem,ahogy mas noknek sikerul. Vegre ilyen pasim van 7 eve!
12/12 anonim válasza:
Pfu .hát nekem exem ilyen volt . Először nem volt vele bajom , még örültem is hogy az van amit én akarok mindig :D de aztán amikor elmúlt a "rózsaszín köd " ,eltelt 2 év ,elkezdett idegesíteni ez a tulajdonsága . Úgy éreztem hogy egy életképtelen balfax ,akinek semmi véleménye nincs stb . Nálunk is ez volt ,ha pl vendégségben voltunk és kajáltunk,kérdezte a házigazda hogy kér e még ,annyit mondott hogy hááát ...és már nézett is rám hogy én mondjam meg xD és ez csak egy példa xD nagyon férfiatlan az ilyen . Igazából szerintem egy nőnek egy erős ,határozott férfira van szüksége ,nem egy ilyen semmilyen kis nyomira . Pedig nagyon szerelmes voltam belé ,rohadtul .aztán rájöttem hogy nekem pasi kell nem egy papucs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!