Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek az baj ha mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az baj ha mindig én mondom meg mi legyen? Én döntök kb mindenben?

Figyelt kérdés

Nő vagyok 24 éves a párom 25

Mit vegyünk, hogy csináljuk meg a szobát, hova utazunk mikor nyaralni megyünk, ha azt mondom nem megy dolgozni 1 nap akkor nem megy 😅

Én döntöttem el azt is melyik lakást vegyük meg.

2019. okt. 27. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem baj.. neked az?
2019. okt. 27. 20:53
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Van egy "papucsod". Nekem baj lenne.
2019. okt. 27. 20:58
 3/12 anonim válasza:
100%
Ha párodnak ez így rendben van akkor rendben van
2019. okt. 27. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Engem baromira idegesítene. Egyrészt nem birom azokat az embereket akiknek nincs véleménye vagy soha nem mondják ki. Nekem ez nagyon tutyimutyiság. Nem is lennék boldog egy olyan kapcsolatban ahol mindig az van amit én akarok és tudom, hogy a párom akarata nem érvényesül kicsit sem. Nem hinném el, hogy boldog mellettem.

Nálunk is "probléma" ez a döntés dolog mert mindketten vezető pozícióban dolgozunk, csomó fontos döntést hozunk és jól esik ha legalább olyan dolgokban nem kell dönteni mint hogy hol együnk vagy milyen filmet nézzünk. De ettől függetlenül mindketten kivesszük a részünket benne mert ez így korrekt és annyira fontos, hogy mindketten megkapjuk amit szeretnénk. Az ilyen kisebb dolgokban amik a másiknak nem számítanak persze, lehet döntést hozni mert lényegtelen apróságok. De azért az, hogy mikor dolgozik a másik vagy hova menjetek nyaralni legyen már mindenkinek a saját döntése szerintem. Én biztosan nem lennék olyan emberrel akinek minden mindegy vagy egy komoly kapcsolatban nem meri kimondani, hogy mit szeretne. Főleg mert szerintem mindenkinek betelik a pohár egyszer és biztos lehetsz benne, hogy a fejedhez fogja vágni előbb-utóbb, hogy hát minden a te akaratod szerint történik és mekkora köcsög vagy.

2019. okt. 27. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez mindkettőtöknek jó így, akkor nem baj, de ha ő mást szeretne és mindig a te akaratod érvényesül, akkor abból gond lesz hosszabb távon.
2019. okt. 27. 21:01
 6/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Nem bírnám sokáig melletted.
2019. okt. 27. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Ez szánalmas. Legyen a nő értelmes és egyenlő partner a döntésekben, de a férfi legyen férfi és ő mondjon áment. Sosem tudod megélni a nőiességed egy ilyen kapcsolatban. Már a nevető szmájli is jelzi mennyire semmibe veszed a párod.
2019. okt. 27. 21:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatnám azt hogy a párod egy papucs, de ehhez ismerni kéne a habitusodat. Nálunk is anyám volt a hangadó szinte mindenben amíg kicsi voltam, apám ráhagyta, nem akart vele vitatkozni. Most hogy felnőttem és kettesben maradtak már egészen máshogy viselkedik, ha valami nem tetszik neki amit anyám mond akkor nem csinálja vagy kimegy az ajtón.
2019. okt. 27. 22:15
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

"de a férfi legyen férfi és ő mondjon áment."

Miért is, Mucika? Azt hiszed, alanyi jogon van rá?

2019. okt. 28. 00:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi még azon is vitázni tudunk, hogy mit együnk, nemhogy beletörődik abba, amit én akarok. :D
2019. okt. 28. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!