Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az baj ha mindig én mondom meg mi legyen? Én döntök kb mindenben?
Nő vagyok 24 éves a párom 25
Mit vegyünk, hogy csináljuk meg a szobát, hova utazunk mikor nyaralni megyünk, ha azt mondom nem megy dolgozni 1 nap akkor nem megy 😅
Én döntöttem el azt is melyik lakást vegyük meg.
Engem baromira idegesítene. Egyrészt nem birom azokat az embereket akiknek nincs véleménye vagy soha nem mondják ki. Nekem ez nagyon tutyimutyiság. Nem is lennék boldog egy olyan kapcsolatban ahol mindig az van amit én akarok és tudom, hogy a párom akarata nem érvényesül kicsit sem. Nem hinném el, hogy boldog mellettem.
Nálunk is "probléma" ez a döntés dolog mert mindketten vezető pozícióban dolgozunk, csomó fontos döntést hozunk és jól esik ha legalább olyan dolgokban nem kell dönteni mint hogy hol együnk vagy milyen filmet nézzünk. De ettől függetlenül mindketten kivesszük a részünket benne mert ez így korrekt és annyira fontos, hogy mindketten megkapjuk amit szeretnénk. Az ilyen kisebb dolgokban amik a másiknak nem számítanak persze, lehet döntést hozni mert lényegtelen apróságok. De azért az, hogy mikor dolgozik a másik vagy hova menjetek nyaralni legyen már mindenkinek a saját döntése szerintem. Én biztosan nem lennék olyan emberrel akinek minden mindegy vagy egy komoly kapcsolatban nem meri kimondani, hogy mit szeretne. Főleg mert szerintem mindenkinek betelik a pohár egyszer és biztos lehetsz benne, hogy a fejedhez fogja vágni előbb-utóbb, hogy hát minden a te akaratod szerint történik és mekkora köcsög vagy.
"de a férfi legyen férfi és ő mondjon áment."
Miért is, Mucika? Azt hiszed, alanyi jogon van rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!