Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az hogy parkapcsolat?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, 24 eves. Sose volt igazabol parkapcsolatom. Most koltoztem ide a paromhoz, es nem vagyunk joban. Jelenleg nincs munkam, de van penzem.. Viszont o mondta hogy nincs kulon kassza, hanem minden kozos. Viszont o jobban dobalja a penzt, en alapbol sprolosabb tipusu vagyok, nem cigizek, nem iszok, max sort szoktam magamnak venni, meg mivel no vagyok, fodraszat, noi dolgok. Azon vagyok inkabb szakitok vele es maradok egyedulallo.. Ti parok, hogy vagytok ezzel a penzugyi dolgokkal? Tehat rezsit hogy fizetitek? Fele-fele? Erdekel, mert sose volt parkapcsolatom... A normalis valaszokat koszonom.2019. okt. 25. 10:40
11/12 A kérdező kommentje:
Szakitottam vele!
2019. okt. 26. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!