Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az hogy parkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az hogy parkapcsolat?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, 24 eves. Sose volt igazabol parkapcsolatom. Most koltoztem ide a paromhoz, es nem vagyunk joban. Jelenleg nincs munkam, de van penzem.. Viszont o mondta hogy nincs kulon kassza, hanem minden kozos. Viszont o jobban dobalja a penzt, en alapbol sprolosabb tipusu vagyok, nem cigizek, nem iszok, max sort szoktam magamnak venni, meg mivel no vagyok, fodraszat, noi dolgok. Azon vagyok inkabb szakitok vele es maradok egyedulallo.. Ti parok, hogy vagytok ezzel a penzugyi dolgokkal? Tehat rezsit hogy fizetitek? Fele-fele? Erdekel, mert sose volt parkapcsolatom... A normalis valaszokat koszonom.
2019. okt. 25. 10:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*sporolosabb vagyok
2019. okt. 25. 10:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakíts nyugodtan, nem illetek össze.
2019. okt. 25. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk minden közös! Egy számla, mindketten dolgozunk. Mindkettőnk fizetéséből mennek a számlák. Ha azon kívül szeretnénk magunknak vmit (ruha, cípő,stb...)megbeszéljük a másikkal!
2019. okt. 25. 10:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért is kéne osztozkodj a pénzeden egy nem megbízható egyeddel? Kár vele lenned egy percet is tovább.
2019. okt. 25. 10:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja meg elkolti drogokra is... Ezert nem akarok vele osztozkodni!
2019. okt. 25. 10:57
 6/12 A kérdező kommentje:
De amugy amit kimondok a szamon o nem felejti el... Jo ideje konyvet akartam magamnak venni, epp zarva volt. Egyik nap mondta megveszi nekem, nem felejtette el. Csak nem tud a penzel banni. De o ragaszkodik hozza hogy nibcs kulon kassza...
2019. okt. 25. 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ami a közös az a számlák, víz, gáz, villany, szemét....

Az élelmiszeren pedig megegyeznek a felek.

De az a normális, hogy mindenkinek van azért némi saját pénze.

Szóval ez a kapcsolat egy rakás sz**ar.

Egyébként ha minden jól működne egy kapcsolatban, akkor társak lennétek, nem pedig párok.

2019. okt. 25. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
24%

Hogy ti nők nem tudtok a sarkotokra állni, ne hadjátok már hogy az ilyenek dirigálon nektek.

ha cipőt akarsz venni akkor vedd meg azt a rohadt cipőt, a te életed , te pénzed , azt csinálsz vele amit akarsz.

Ha valakinek nem tetszik tudja merre van az ajtó.

2019. okt. 25. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Jézus még dorogozik is? Kérdező, komoly választ kérek: miért vagy ezzel a selejttel?

Komolyan azért, mert nem volt még más? Attól ez nem azt jelenti, hogy ez a kapcsolat jó, sőt!!! Ez egy rakás kaki, ezt te is tudod, ehhez még tapasztalat se kell. Ne kezdj dorogssal, jézus!

2019. okt. 25. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

De, ha nem vagytok jóban, a te pénzéből akár drogozni akkor ennek semmi értelme.

A párkapcsolat szerelemre bizalomra épülő szövetség a közös jövőért, szerintem.

De ez nem az.

2019. okt. 25. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!