Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan, aki el tudná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki el tudná képzelni az életét poligámiában? Milyen felállásban?

Figyelt kérdés

2019. okt. 20. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
11%
Én simán, ha lenne lehetőségem, akkor több nővel összejárnék szexelni, meg mellé programokat szervezni, mindenféle kötöttségek nélkül. De persze nem vagyok a top pasik között, hogy ilyenre lehetőségem legyen.
2019. okt. 20. 22:48
 2/12 A kérdező kommentje:
De én komoly kapcsolatra gondolok, nem arra, hogy csak összejártok szexelni, hanem hogy legalább 3-an vagytok komoly kapcsolatban
2019. okt. 20. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem borzasztóan személytelen. Nekem nem adna semmilyen értelemben pluszt, érzelmi biztonságot főleg. Inkább negatívan hatna rám, a rivalizálás ilyen esetben elkerülhetetlen, aki azt mondja hogy nem az téved. Általában egy valakinek kedvez ez a felállás,aki egyedüli a saját nemében ő alakítja kénye kedve szerint a kapcsolatot oszd meg és uralkodj alapon.
2019. okt. 20. 22:58
 4/12 A kérdező kommentje:
De lehet olyan felállás is, hogy 2 nő - 2 férfi például
2019. okt. 20. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:
27%

Én tudnék 2 vagy 3 nővel együtt élni és mindet szeretni, ha ők is el tudnák fogadni ezt a helyzetet. Igen, komoly kapcsolatra gondolok!

48+Ffi

2019. okt. 20. 23:18
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Persze, nekem nagy célom az h 2-3 nővel éljek együtt akik szeretik egymást és nincs "sorbanállás" szindróma meg cicaharc.
2019. okt. 21. 06:53
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Egy nővel és egy férfival élek együtt. Köszönjük jól elvagyunk. Nincs féltékenység, a munkamegosztás is működik. Az ágyban is szuperül el vagyunk hárman.

A külvilág véleménye pedig nem érdekel, nekik is addig volt szenzáció mig meg nem szokták.

2019. okt. 21. 09:18
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

Egy nővel és egy férfival élek együtt. Köszönjük jól elvagyunk. Nincs féltékenység, a munkamegosztás is működik. Az ágyban is szuperül el vagyunk hárman.

A külvilág véleménye pedig nem érdekel, nekik is addig volt szenzáció mig meg nem szokták. 40 N

2019. okt. 21. 09:19
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

Hát nekem olyan kapcsolatom volt csak ahol párommal néha kb havi 2szer plusz egy pasival szexelunk (de mindenkivel csak egyszer), ez működött, de biztos nem osztoznek a páromon fojon.

N27

2019. okt. 21. 10:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, két férfivel. :-)
2019. okt. 21. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!