Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a házimunka megosztásáról? Ti hogy oldjátok/beszélitek meg?
Mivel vidéken vagyunk kertes házban, ráadásul nemrég vettük, én kb az összes szabadidőmet a ház alakításával, hibajavításával töltök, ha ezek szakembereknek lennének kiadva, a világ pénze nem lenne elég.
Így kb nem kérdés, ki mit csinál, mondjuk én nem várok el semmilyen különleges ételt, még a konzervvel is megelégszem, elmosogatni elmosogatok magam után, ez alap, mosni én mosok, mivel féltem a mosógépet....(én javítottam azt is, tudom mi nyírja ki)
Barátnőm elfőzöget, meg csinosítgatja a házat, ehhez nagyon ért(szerencsére 100%-ig nőből van...)
Ez a természetes, teljesen alap, ha mindkét fél dolgozik.
Nàlunk úgy alakult, hogy én főzök külön mindkettőnkre, mert szeretek:), és jobban is boldogulok vele mint a férjem bàr azért éhen nem halna ő sem. Viszont bevàsàrolni, postàra jàrkàlni, vagy pl gyógyszertàrba- kifejezetten utàlok elmenni, ezeket a férjem intézi.
A többi dolog közös. Heti vàltàsban csinàljuk. Mindketten ugyanúgy mosogatunk, söprünk felmosunk, wct pucolunk stb stb, ahogy a màsik.:) Egyik héten én megyek végig a hàzon, màsik héten a férjem. Alapvetően minden nap elmosogatunk, rendet tartunk stb, és így nem tart sokàig a dolog. megcsinàljuk hétköznap, munka utàn. Hétvégére csak a mosàs- teregetés marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!