Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy nő mikor és miért válik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mikor és miért válik hideg közömbössé, amikor a ffi nem csalta meg, és soha nem bántotta?

Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 13:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet velem van a baj de nem értem. A kérdésed úgy jön le hogy nem bánt a párod es hűséges. De van olyan válaszod ami az ellenkezőjét állítja. Akkor most mivan? Ha agresszív akkor ott kell hagyni. Ha hűséges és nem bánt de neked nem elég ott kell hagyni. Főleg még gyerek sincs, bár ha nekem agresszív lenne a férjem nem érdekelne hany gyerekkel kellene menekülnöm én meg tenném. A te kezedben van a saját sorsod.
2019. okt. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!