Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka a hideg meleg viselkedésnek?
Figyelt kérdés
Egy pasi a munkahelyemen, aki vezetöi statusban van , eleinte folyton biztatott , kedves volt , dicsert , utana atment ugrató stilusba, ahol élcelödö - kritizáló lett
Mostanaban egyik nap sokat bókol, másnap mintha nem léteznék, es igy megy ez egy pár hete
Miért ignorál utána , másnap , ha azelöttvaló nap sokat bókolt és kereste a társasagom, sokat kacagtunk?
2019. ápr. 11. 13:38
1/7 anonim válasza:
Mert egyik nap úgy érzi, hogy biztosan lefeküdnél vele, másik nap meg teljesen elbizonytalanodik...
2/7 A kérdező kommentje:
Nem létezik, hogy önmagában bizonytalan , esetleg rájön hogy a saját viselkedése túl sok és olyankor visszavesz?
2019. ápr. 11. 13:44
3/7 anonim válasza:
F@.sz tudja, már elnézést a kifejezésért... Viszont az ilyen emberrel szerintem nem érdemes foglalkozni. Két lehetőséget látok. Vagy van valami baja, akár csak piti kis apróság veled kapcsolatban, ami a bunkóbb napjain feljön benne, de veled nem osztja meg (akár az hogy megdugna ahogy az első írta, és mennyire látja benned a hajlandóságot). Vagy egyszerűen csak ennyire hangulatember, és ha valami gondja van, tőled függetlenül, vagy rossz hangulata, akkor ilyen. De szerintem egyik se normális viselkedés, nekem legalábbis csak leszívja az energiám, ha ilyen emberekkel érdemben foglalkozok.
4/7 anonim válasza:
Mert szórakozik egy kicsit veled, aztán ha érzi hogy hatásos, akkor visszavesz belőle. Jó játék ez neki, kérdés hogy te is ezt akarod e.
5/7 A kérdező kommentje:
Azert mert kedvesen reagalok a dolgokra, nem jelenti azt hogy nyert ügye van, nem tudom miböl kell visszavegyen
2019. ápr. 11. 15:46
6/7 A kérdező kommentje:
Én is ugyanúgy játszhatok mint ö .
2019. ápr. 11. 15:49
7/7 anonim válasza:
Bipoláris személyiségzavaros, vagy valamilyen szerekkel él. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!