Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A nők mindig örömmel várják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mindig örömmel várják haza párjukat?

Figyelt kérdés
Nők véleménye érdekelne! Szerintetek létezik olyan hogy szeretem a férjem,mégis jobban érzem magam ha nincs itthon. Persze ha itthon van akkor is jó sokszor,de ha nincs már sokszor akkor feszült vagyok amikor tudom hogy nemsokára jön mert vannak elvárásai felém.Ez stresszel.A ti kapcsolatotokban éreztetek hasonlót,mindig felhőtlen örömmel várjátok haza férjeteket/párotokat?
2019. okt. 17. 14:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Korábban is készíthetsz neki vmi egyszerű főtt kaját, amíg nem vagy álmos. Mikor hazaér, csak melegíteni kell.
2019. okt. 17. 15:34
 12/22 anonim ***** válasza:
85%

Mi általában ugyanakkor dolgozunk, ezért kész felüdülésnek éreztem, amikor végre egyszer neki dolgozós napja volt, nekem meg nem és egyedül lehettem otthon. :) Ennek ellenére, estére már alig vártam, hogy újra láthassam és megoszthassuk egymással, hogy kinek milyen napja volt.

Ha te szorongsz a férjed miatt, az nem normális.

2019. okt. 17. 15:39
 13/22 anonim ***** válasza:
76%
Én kifejezetten igénylem az énidőt, szóval nem bánom, ha munka után programja van vagy ha elutazik egy kis időre, kifejezetten élvezem, de utána mindig szívesen látom és mindig örülök, ha hazaér. Ő is igényli amúgy ugyanezt, szóval megtaláltuk egymást. Olyan is van, hogy mind a ketten otthon vagyunk, de külön szobában foglalkozunk a dolgainkkal pár órát, mielőtt ketten csinálnánk valamit, tökéletesen működik. Néha egy légtérben is, de amikor ő hangosan videojátékozik miközben én csendben olvasnék, akkor inkább jobb, ha va köztünk pár fal :D Nem élnék soha megfelelési kényszerben, olyan elvárások között amiket teher lenne teljesíteni. Annál sokkal jobb egyedül.
2019. okt. 17. 15:42
 14/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha a feleségem fáradt, akkor én főzök, még ha este 8 is van. Én meg van amikor lehúzok 36 órát, majd hazamegyek, bevásárolok, megfőzök... férfi létemre. Na és akkor mi van? Hát ott a hűtő, kinyitja, talál benne valamit, megeszi.
2019. okt. 17. 15:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem az a legnagyobb baj hogy elvárja a napi egyszeri meleg ebédet,inkább az hogy ha fáradt vagyok akkor durcis rám hogy mibe fáradtam el.
2019. okt. 17. 15:45
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

Durcis

... Apu,,ja f... át azt durcizzon.

Hány éves 5?

2019. okt. 17. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Meglehetősen önző felfogás, ha azt gondolja, hogy csak ő fáradhat el. Attól, hogy te reggel kezded a melót, ugyanúgy elfáradhatsz.

Amíg nincs otthon délután, aludj egyet, de úgy hogy ne tudjon róla. Hadd csodálkozzon milyen fit vagy este. Ha igy is beléd köt valamiért, dobjad a büdös csááába!

2019. okt. 17. 17:47
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
Én örömmel várom haza. Ma még sütit is sütöttem neki. Nincsenek felém elvárásai. Szeretek én is magam lenni, olvasgatni, ezt azt csinálni, de amikor itthon van ezeket akkor is megtehetem.
2019. okt. 17. 17:58
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Szex nemigen van, ugye?
2019. okt. 17. 18:29
 20/22 Savlekotő ***** válasza:
74%
Utolsó gondolom van szex az is elvárós szinten.
2019. okt. 17. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!