Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy hete ideköltöztem a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete ideköltöztem a párom ot, de úgy érzem haza akarok menni a szuleimhez. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarok szakítani, nagyon szeretem. Egyszerűen meg nem tudok eljönni otthonrol, nagyon közel állok a családomhoz es hianyoznak nagyon. A párom viszont osszetorne ha ezt elmondanám neki. Mit kene tennem?
2019. szept. 8. 09:57
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Ezt te kell eldöntsd,hogy melyiket hagyod a másik miatt.Mi nem tudhatjuk a párod,vagy a szüleid állnak hozzád közelebb.
2019. szept. 8. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem bántásból mondom, de ovis vagy. Ilyenkor a gyerekeket egy évet visszatartják hogy fejlődjenek. Szerintem is menj vissza a szüleidhez, a párod meg fogja érteni, de ettől még szép lehet a kapcsolatotok, mint eddig is.
2019. szept. 8. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Jesszus...
2019. szept. 8. 10:04
 4/9 Hamvas rétihéja ***** válasza:
41%
Nincs anyuci aki elvégzi helyetted a házimunkát?
2019. szept. 8. 10:14
 5/9 A kérdező kommentje:
A házimunkaval semmi bajom, de nem érzem mentalisan elég késznek magam ehhez.
2019. szept. 8. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Hány éves vagy?
2019. szept. 8. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Járj haza nyugodtan, attól még a szüleid maradnak. Én minden hétvégén otthon vagyok az egyik nap, ha nincs programunk. Pedig már jó pár éve a párommal élek.

Szerintem semmi gáz nincs benne, ha az elején még fura a helyzet kettesben. Csak otthon éltél 20 évig kb gondolom.

2019. szept. 8. 11:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nehéz lesz kimászni.

Próbálj meg egy ideig kétlaki lenni, ha jó fej a párod talán megérti.

2019. szept. 8. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk kicsit tarts ki és kezdj el leválni. 1 hét után a honvágy még normális, majd ha mondjuk 2 hónappal később is rossz, akkor menj haza. De örökké nem tudsz a szüleidnél éni.
2019. szept. 8. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!