Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más kapcsolstban is van/volt így?
Miért van az,hogy a párom a közösségi társadalomban szó szerint egy segítőkész,önfeláldozó angyal!Mindenkin segít!Rengetegen tisztelik és felnéznek rá.. és amikor kilép az utcára mint egy igazi dáma! Hatalmas nőiesség, erotika sugárzik belőle..Van tekintélye is!
Otthon meg hideg velem,egyáltalán nem "csak" a kedves énjét ismerem ahogyan a többiek. És egyáltalán nem érdemlem meg,hogy így viselkedjen velem. Talán rajtam adja ki azokat a feszültségeket,stresszes helyzeteket amit az élete folyamán eddig tapasztalt? Az elfojtás érzését,hogy kedvesnek kellett lenni neki minden "gonosz" emberrel is..?!
Rajtad vezeti le. Az önmagukat állandóan pozitívnak, erősnek, menőnek, politikailag korrektnek, segítőkésznek stb. mutató emberek vagy otthon vezetik le, vagy elmebeteg hobbi formájában (kisebb élőlények leölése, kínzás stb.) vagy megőrülnek ugyanis NEM LEHET valaki mindig happy meg vidámkodós meg segítőkész optimista. Ebbe bárki beleőrülne.
Itt te vagy a levezetés eszköze. Szakrális értelemben te vagy jézus, szenvedsz a világ helyett akikkel viszont ő kedves és mindig fent tudja tartani a hazug pozitív beállítottságát.
Az igazad megmondva már semmi. Megcsalni nem fogom soha,mert azt az egy ember sem érdemli meg.
Érdekes személyiség. Tudom egyébként,hogy legbelül emberileg tényleg egy angyal.. nem olyan mint a legtöbb nő.. soha nem csalna meg,mert utálja az ilyen életvitel formát.Őt is megcsalták évtizedeken át..(az előző férjei)
Most legutóbb tömegközlekedési eszközzel utaztunk kb 30 km-t. Nem is beszélgettünk,nem szólt hozzám.. csak nézett előre mereven, vagy az ablakon, vagy lesütött fejjel dilemmázva.
Megkérdeztem,hogy mi probléma?
Azt a választ adta,hogy nem velem van a baja,én egy jó ember vagyok stb.. ő ilyen volt legbelül mindig,mintha másik énje lenne ott legbelül magként. Annak idején korábban járt pszichiáttiára is amikor szétcsalták. De eleve nehéz gyerekkora is volt,ami nyomot hagyott benne.
Na meg ujsbbsn azt mondja mindig érzi,hogy már egy vénasszony. (46 évesen).
Ááá... szóval óriási türelem kell hozzá!
Más csávoval is ilyen lenne?
Van aki a szűk családdal kegyetlen, mindenki mással meg tök jó fej, és fordítva is van.
A normális emberek szeretik a családjukat, idegenekkel pedig mértéktartóan segítőkészek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!