Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hol\hogy költöztünk össze, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol\hogy költöztünk össze, ha egyikőnk se akarja elhagyni a saját városát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Párommal terveztük az összeköltözést Pécset, ahol tanulok, ő Pécs mellett egy városban kB 30 kmre dolgozik. Remek munkahelye van.

Egy vita után úgy döntött ne költözzünk, ő viszont ebbe a városba megy.

Nincs sok pénze, mindig atjarkalt Pécsről a szüleitől munkába, drága volt. Így gondolta olcsóbb lesz, havi 30.000 Ft benzin pénzt spórol. És a lakbér is felé annyi.

Amikor kitalált hogy költözik én mondtam, hogy vagy marad Pécset vagy vége. Én nem tudok 3 helyen élni egyszerre (Budapesti vagyok), Pécset lesz munkahelyem és így meg nekem lesz nagyon sokba, kocsim sincs még neki van.(így tomegkozlekedes kellene minden nap)

Azt mondta nem akar szakítani, de akkor is odaköltözik.

Úgy voltam vele, szeretem, megpróbálom miatta.

Már látom nem működik, nem költöztem ide, csak néha itt vagyok. És nem szeretem. Minden nap sírok. Főleg, mert tudom, hogy nem jönne vissza Pécsre. Szeretem, de nekem így nem jó.

Nem tudom mi lenne a megoldás.

Csak azt érzem nem vagyok fontos neki. Ha felhozom azt mondja, hogy ha meg én nem tudom ezt megtenni ő nem fontos nekem.

Makacsok vagyunk. Ő nem jönne ide, én nem mennék oda.

Mit kellene tenni?!

2019. okt. 8. 11:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyikőtök se akar tenni semmit, derogàl a tömegközlekedés, de a benzinpénz is, meg a költözés is😂így sehogy. Ez a viszony ennyi volt.
2019. okt. 8. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Majd ha felnőttök és megtaláljátok azt az embert, akiért nem hogy 30, de 50-60 km-eket is megtesztek mosolyogva, mert megéri, akkor nem lesz ebből probléma. Egyelőre elkényeztetett kamaszok vagytok, akik képtelenek bármit is tenni a kapcsolatukért.
2019. okt. 8. 16:05
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

4 evvel ezelőtt mindennap 35 km utazott le a parom miattam. Ő falun élt, en kisebb város Szlovákiában. Röhögve megtette ertem. 2-3 orakat aludt csak hogy velem lehessen. Ejjel haza mert reggel meló, meló után ismét jött hozzám.

Durvan 1 honapig ment így. En aztán hozzá költöztem. SZoval ha a parod szeretne annyira, megtenne. Hosszabb távon is ment volna ez nekünk de jobbnak lattuk össze költözni. Azóta 3 éves fiunk van jegyesek vagyunk es jövőre lesz az esküvőnk.

Megérte nekünk, parodnak nem ersz annyit. Nem tud alkalmazkodni nem szeret igazan. Nalunk fordítva is ment volna ha ő jön hozzám. Es megoldasokat is találunk mindenre. Ha ennyire hajthatatlan a párod, nem fog működni. Neki van autó, ő a ferfi sztem neki kellene mennie. Oke most meg nincs fagy, minusz fokok. De ha jön a tél, elvarja tőled hogy megfagyj a buszt varva hogy utazgass hozzá mert neki ugy kényelmes?

2019. okt. 9. 08:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A pàrom értem otthagyta a fővàrost, pedig egész életében ott élt, tanult, dolgozott, szerette. Azóta össze is hàzasodtunk. Ja, és még mindig BPn dolgozik, bejàr tömegközlekedéssel. Voilà. Nem halt bele, és nem is olcsó, de együtt lehetünk és megéri.

Azért jött ő hozzàm, mert itt sajàt hàzban élhetünk, ïgy volt logikus.

Előbb fel kellene nőni , aztàn àtgondolni , hogy fontosak vagytok e egymàsnak egyàltalàn...és hogy mennyire. Akik szeretik egymàst, talàlnak megoldàst, tesznek akár erőfeszítéseket is.

2019. okt. 9. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Húha. Szakítani. Ha egyikőtök sem enged a másiknak, akkor ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Most komolyan 20-30 ezer forinton, illetve nagyjából 30 kilometeren megy a hiszti?! Szeretitek ti egymást egyáltalán? Csak mert nekem sosem számított, hogy hol vagyok, ha a párommal lehetek. Nem hogy sírjak, meg nem szeretem ezt a helyet játszak.

A mi példánk: A párom kelet m.o-i, én nyugat m.o-i. (egy jó barátunk által ismerkedtünk meg évekkel ezelőtt) A találkozókat úgy oldottuk meg, hogy vagy ő motorozott el hozzám (5 óra), vagy én vonatoztam (4 óra) hozzá. Azóta persze együtt élünk, és minden szuper. Nem mondom, hogy könnyű volt eldönteni, hogy ki költözzön a másikhoz, de megoldottuk, mert szeretjük egymást. (Mindketten képesek lettünk volna a másik miatt elhagyni a városunkat, mert fontosabb a másik, mint a saját makacsságunk)

2019. okt. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!