Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Honnan tudod hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod hogy a párod vonzónak tart?

Figyelt kérdés
Hogy nem csak a belső értékeid miatt szeret?
2019. okt. 4. 10:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Dicsér, udvarol, látom hogy nézz rám. Gyakran elmondja, hogy vonzó vagyok, rengetegszer be próbálkozik, kacérkodik.
2019. okt. 4. 10:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez a "rengetegszer" kb mennyi alkalom? Heti 2-3 esetleg több?
2019. okt. 4. 10:24
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nincs "párom", így szerencsére nem kell ilyenek miatt aggódnom.
2019. okt. 4. 10:34
 4/12 anonim ***** válasza:
27%

Én csak remélem xd

Amúgy szokta mondani, meg olyankor egyfolytában fogdos.

2019. okt. 4. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:
52%

Nekem sincs párom, de szerintem ezt az ember érzi a másikon. Érzed hogyan közeledik feléd, látod hogyan néz rád, látod a reakcióit, hallod mit mond nekes. Ha valaki vonzónak tart akkor bókol (pláne ha együtt vagytok), kíván, látod a szemén.

De ezt az ember jobb esetben akkor is lája/érzi ha csak egy ismerősről van szó.

A legtöbb ember meg nem olyan jó színée hogy beadja a másiknak hogy mennyire gerjed rá, közben meg annyira hozza lázba kb. mint egy fakanál.

2019. okt. 4. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:
52%

> De ezt az ember jobb esetben akkor is lája/érzi ha csak egy ismerősről van szó.

Én nem tudom, hogy csak nem látom, vagy tényleg nincs ilyen soha.

2019. okt. 4. 11:29
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Látszik rajta, úgy néz, bókol, simogat.
2019. okt. 4. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Engem csak akkor fogdos ha meg van elégedve a belső értékeimmel. Legalábbis ha haragszik rám valami miatt, akkor nem fogdos, pedig előtte néhány órával igen, meg utána néhány órával is, mikor már nem haragszik. Szóval ugyanúgy nézek ki elvileg.
2019. okt. 4. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem feltétlenül a mennyiség számít, nem vagyunk egyformák!

Attól, hogy nem csókol meg az utcán, naponta 2x nem fogdossa a fenekedet, vagy nem simogat, ha a közeledben van, vagy nincs minden nap szex, még vonzónak talál.

Egyszerűen le tudod tesztelni, ha kezdeményezel; ha nem reagál rá, akkor baj van..

2019. okt. 4. 13:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet érezni, hogy vonzónak tart valaki, ha te nem tartod magad annak?
2019. okt. 4. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!