Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan tálaltad már vonzónak a párod egy vagy több barátját?
Párkapcsolatban élőkre vonatkozik a kérdés.
Nem készülök megcsalásra, csak eszembe jutott egy kérdés kapcsán, hogy van-e olyan haverja, barátja a páromnak, aki amúgy bejönne. Arra jutottam, hogy az egyik nem rossz, egy éjszakára tuti elfogadnám egy másik élethelyzetben. :D Ez normális?
Na igen, de ez mégis kellemetlenebb szituáció. Vagy csak nekem fura?
Mert ő konkrétan a párom egyik jó barátja (esetemben szintén kapcsolatban) és rendszeresen találkozni is kell vele adott esetben és beszélgetni. Kicsit bűntudatom van amiatt, hogy tetszik. :/ Mivel titkolni kell, így olyan mintha valami rossz dolgot követtem volna el a gondolattal is. Pedig tényleg nem akarok félrelépni még a lehetőségét is elkerülöm.
Nem cuppanok rá senkire akaratom ellenére. :D
Inkább attól félek, mi van, ha látják/látja rajtam. Elpirulok vagy túl hosszan nézem, túlságosan kerülöm a pillantását stb. Ti nem féltetek ettől?
Nem. Az nem normális, hogy van párod, de a barátját szexuálisan kívánod és lennél az egy éjszakás ri.banca.
Ha a párodon kívül bárkit is így megkívánsz, az már gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!