Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuálisan tálaltad már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuálisan tálaltad már vonzónak a párod egy vagy több barátját?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élőkre vonatkozik a kérdés.

Nem készülök megcsalásra, csak eszembe jutott egy kérdés kapcsán, hogy van-e olyan haverja, barátja a páromnak, aki amúgy bejönne. Arra jutottam, hogy az egyik nem rossz, egy éjszakára tuti elfogadnám egy másik élethelyzetben. :D Ez normális?

2016. máj. 17. 15:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akkor lehet ez a bajom, hogy nekem nagyon kevés pasi tetszik.

A páromon kívül nem igen látok sehol senkit, aki tetszene. Színészek közül is max. 2, ha tetszik.

Akkor nem az a fura, hogy bejön a barátja, hanem az, hogy a férfiak 90%-a nem? :DDD

Lehet ebből is csinálok egy felmérést, hogy egy nő 1 nap alatt átlagosan hány olyan pasit lát aki vonzó számára.

2016. máj. 17. 16:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg is ez fennáll, de könyörgöm... a pasik rosszabbak... ők minden nőt megnéznek az utcán.... nekünk miért ne szabadna megnézni az ő haverjukat pont? :D Véleményem szerint ez nem bűn, ez nem megcsalás még csak nem is flört... legalábbis nálam :D De azért azt tudni kell hogy van egy határ itt is
2016. máj. 17. 16:17
 13/19 A kérdező kommentje:
8-as! Most komolyan azt javaslod, hogy flörtölgessek vele hátha beleszeretek? Nem értem a logikádat. Már hogy a viharba ne tehetnék róla, hogy kibe szeretek bele?
2016. máj. 17. 16:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Férfiakkal ne csináld meg, mert borzasztóan egyhangú eredmény fog kijönni 100<
2016. máj. 17. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Éreztem, hogy félremegy, azért reagáltam a 10.-es válaszban. Nem nem azt mondtam, hogy flörtölj vele, hanem azt hogy ha téged ez a dolog már annyira foglalkoztat, hogy itt meg is kérdezed, akkor ez azért több annál mint amikor én megnézek egy csajt az utcán. Hogy kibe szeretsz bele annyiban tudod befolyásolni elkerülöd a potenciális jelöltet, de nálatok ez nem működhet nem igaz, szóval még az is lehet, hogy pár év múlva a gyakori teálkozás okán beleszeretsz, tehetsz róla ha beleszerets valakibe? Nem.
2016. máj. 17. 16:22
 16/19 A kérdező kommentje:

Amúgy már nem is találkoztam a bizonyos illetővel legalább fél-1 éve. Csak láttam egy fotót pár hete, amin fürdőruhában ülünk egymás mellett és valahogy tetszett. Most egy kérdés kapcsán pedig bevillant ez a dolog, hogy igazából jó pasinak tartom és korábban is olyan furcsa érzésem volt vele kapcsolatban csak nem tudtam szavakba önteni.

Most attól tartok hogy mivel a gondolatot is bűnösnek tartom látszani fog rajtam esetleg egy puszinál hogy valami nem oké. De nem akarok félrelépni és mondom ő is kapcsolatban van. Úgyhogy duplán kizárt, hogy bármi legyen köztünk.

2016. máj. 17. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg nincs mitől félni. Amúgy nekem úgy tűnik bizonytalan vagy magadban, de te tudod. Páromnak is vannak olyan barátnői akiket.. viszont nem félek puszit adni nekik. Na mindegy
2016. máj. 17. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Normalis de soha ne jelezd ezt a parodnak es soha ne kerulj tul kozel ezekhez a ferfiakhoz. Legyen onuralmad 👌👌
2016. máj. 17. 16:38
 19/19 anonim ***** válasza:

#12: Na, aközt, hogy valaki megnéz valakit az utcán, és aközt, hogy valaki legszívesebben lefeküdne a PÁRJA BARÁTJÁVAL, óriási különbség van.

Most próbáltad beállítani a férfi nemet a rosszabbnak és valami mentséget keresni,de nem sikerült.

Arra nincs mentség, ha valaki ilyeneket fantáziál.

2016. máj. 17. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!