Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan tálaltad már vonzónak a párod egy vagy több barátját?
Párkapcsolatban élőkre vonatkozik a kérdés.
Nem készülök megcsalásra, csak eszembe jutott egy kérdés kapcsán, hogy van-e olyan haverja, barátja a páromnak, aki amúgy bejönne. Arra jutottam, hogy az egyik nem rossz, egy éjszakára tuti elfogadnám egy másik élethelyzetben. :D Ez normális?
Akkor lehet ez a bajom, hogy nekem nagyon kevés pasi tetszik.
A páromon kívül nem igen látok sehol senkit, aki tetszene. Színészek közül is max. 2, ha tetszik.
Akkor nem az a fura, hogy bejön a barátja, hanem az, hogy a férfiak 90%-a nem? :DDD
Lehet ebből is csinálok egy felmérést, hogy egy nő 1 nap alatt átlagosan hány olyan pasit lát aki vonzó számára.
Amúgy már nem is találkoztam a bizonyos illetővel legalább fél-1 éve. Csak láttam egy fotót pár hete, amin fürdőruhában ülünk egymás mellett és valahogy tetszett. Most egy kérdés kapcsán pedig bevillant ez a dolog, hogy igazából jó pasinak tartom és korábban is olyan furcsa érzésem volt vele kapcsolatban csak nem tudtam szavakba önteni.
Most attól tartok hogy mivel a gondolatot is bűnösnek tartom látszani fog rajtam esetleg egy puszinál hogy valami nem oké. De nem akarok félrelépni és mondom ő is kapcsolatban van. Úgyhogy duplán kizárt, hogy bármi legyen köztünk.
#12: Na, aközt, hogy valaki megnéz valakit az utcán, és aközt, hogy valaki legszívesebben lefeküdne a PÁRJA BARÁTJÁVAL, óriási különbség van.
Most próbáltad beállítani a férfi nemet a rosszabbnak és valami mentséget keresni,de nem sikerült.
Arra nincs mentség, ha valaki ilyeneket fantáziál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!