Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miben nevelted meg a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben nevelted meg a párod?

Figyelt kérdés
..összeköltözés után. Miben sikerült változtatásra bírnod?
2019. okt. 1. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Egészen egyszerűen nem szolgáltam ki, ahogy az anyja tette addig. Belatta, hogy külön élünk, ő felnőtt férfi, nem a fiam.
2019. okt. 2. 08:40
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó igaz. De én kértem szép szóval csúnyán stb.. az a mániája h össze várja és a vasárnap egész napja erre megy.

Még ő akar kertes házat mikor erre a 44m2est nem tudja rendbe tartani

2019. okt. 2. 09:10
 13/18 anonim ***** válasza:
21%
Nemcsak az ő dolga megcsinálni. Ha te is csinálnak, akkor nem menne el rá az egèsz vasárnapja...
2019. okt. 2. 09:23
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Eddig én is azt hittem, hogy nincs olyan, hogy megváltoztatjuk a másikat. Mióta összeköltöztünk rájöttem, hogy ez baromság, és mivel szeretjük egymást és meg akarjuk könnyíteni mindig a másik dolgát ezért akaratlanul is alkalmazkodtunk és változtunk.

Én pl lány létemre trehányul tettem le a ruháimat és eleinte nem zavart de annyiszor láttam hogy őt zavarja, hogy engem is elkezdett. Ő kicsit görcsös volt a takarítással kapcsolatban, és tőlem meg azt tanulta, hogy nem baj, ha egy napot halasztunk pl a porszívózással. Kb egy egészséges szintre hoztuk egymást. A másik dolog, hogy elkezdett igényesebben öltözködni, meg reggelente beállítja a haját illetve leszokott a cigiről.

Ezzel is az a helyzet, hogy én egy szóval se kértem ezeket tőle. Néha elmentünk vásárolni, rápróbáltattam egy-két inget, elkezdte érdekelni a dolog.

De mint mondtam, ez nem működik parancsra.

2019. okt. 2. 09:26
 15/18 A kérdező kommentje:
13as olvasd el az 1.oldalt. !
2019. okt. 2. 09:47
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Elolvastam, ès?
2019. okt. 2. 10:06
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Nem neveltem semmire, de én vagyok olyan önző, hogy össze se jöttem volna olyan emberrel, akit nevelni kell. Előttem is igényes volt a környezetére, elpakolt maga után, csinálta a házimunkát, senki se mosott, főzött vagy takarított rá. Csiszolódtunk egymáshoz természetesen, de csak apróságokban kellett, igazából a kihívás az volt, hogy megszokjuk azt, hogy már nem egyedül élünk és megtanálnunk a közös rutint. Ez elég hamar sikerült.
2019. okt. 2. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Megtanítottam, hogy milyen gesztusok esnek nekem jól, pl. ha vesz magának csokit, akkor nekem is hoz valamit kérdés nélkül, megvár az evéssel, amíg én is leülök az asztalhoz, ha sziesztázom, ő is ledől velem egy kicsit, pedig amúgy nyughatatlan egy ember.
2019. okt. 25. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!