Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnál ha a párod leskelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod leskelődne utánad?

Figyelt kérdés
Követne, utánad menne stb.
2019. aug. 8. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk megkérdezném tőle, hogy miért csinálja ezt.
2019. aug. 8. 10:36
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Ha észrevenném tuti direkt produkálnám magam, összezavaró dolgokat csinálnék, törje csak a fejét, hogy "ez most mi volt" :D
2019. aug. 8. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Szembesíteném a dologgal és a vélaszától függően cselekednék. Ha pl. féltékenység, bizalmatlanság miatt csinálta, akkor ott vége is a kapcsolatnak.
2019. aug. 8. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Volt ilyen, de fiatalok voltunk, a barátom volt, nem a férjem. Nem is lett belőle komoly kapcsolat.

Nem volt oka féltékenykedni, mégis ahogy írod, leskelődött, korlátozott, pl. abban,hogy ne képezzem magam tovább, ne legyenek céljaim mert akkor magasabb "rendű" leszek mint Ő és nem fog kelleni nekem.

Ha ok nélkül teszi a leskelődést sajnos nem fogsz tudni változtatni rajta, gyanakvó, féltékeny típus. Ha viszont valami gyanús van körülötted, lehet,hogy jogosan teszi, bár arra sem megoldás ez.

Beszélj Vele, bár ismerned kellene Őt annyira,hogy tudd, mi is állhat a háttérben.

2019. aug. 8. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Barátnőmnek a férje ilyen, 25 év házasság után. Szerintem nem normális dolog. Nekem olyan elmebeteg színezete van ennek.
2019. aug. 8. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!