Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti milyen segítséget kaptok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen segítséget kaptok szülőktől ha már a párotokkal éltek?

Figyelt kérdés
..van e egy határ amut esetleg átléptek?
2019. szept. 27. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Szülő függő hol a határ, anyagiaktól függ nyilván, mi fizetjük albérlet felét, meg par ruha, cipő, telóvásárlás amiben besegítünk.

Hasznos ajándékokat adunk, ami jól jöhet a lakasba, ezeket csak meglepetésszerűen :)

Mindenkinél más a határ !

2019. szept. 27. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Semmilyet. Onnastól kezdve, hogy én felnőtt emberként gondolok magamra nem fogok semmilyen nagyobb segítséget elfogadni a szüleimtől. Ha pedig a szüleim segítségére szorulok komolyabb dolgokban akkor nem költözöm össze a párommal, hiszen nem vagyok önálló felnőtt. Az én szüleim ezt tökéletesen megértették, párom szüleivel voltak gondok. Ott inkább azért érkezett a "segítség", hogy továbbra is belelássanak az életünkbe.

Nyilván nem ilyen kis dolgokra kell gondolni, hogy átmegyünk havi egyszer ebédelni ha nincs kaja, vagy ha anyámnak hoznak 10 kiló krumplit akkor elhozom a felét. Az ilyen apróságok nyilván mennek oda-vissza. De komolyabb anyagi vagy fizikai segítséget vagy bármit soha nem fogadnánk el a szüleinktől és minden áron kerüljük azokat a helyzeteket ahol ez szükséges lenne.

2019. szept. 27. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Anyagi segítséget nem kapunk. Az én szüleim messze laknak, a férjemé kb fél órányira. Olyanokban szoktak segíteni, hogy ha pl kocsival kell mennünk valahova, apósom el szokott vinni. Nekünk se jogsi se autó, mert mindkettőnknek látásproblémái vannak. Most nyáron az esküvőnél is segítettek a szülők dekorálni, kaját és virágokat intézni.
2019. szept. 27. 15:27
 4/4 Zsoltmester ***** válasza:
Sosem kaptam semmit, apám már kisgyerek koromban meghalt, anyámra meg sose számíthattam igazán. Egy kicsit irigylem is azokat akiknek mindkét szülője meg nagyszülők is vannak, meg segítik őket. Remélem következő életemben én is így leszek, rengeteg szart megspórolnék.
2019. szept. 27. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!