Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek mindig van témátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mindig van témátok a párotokkal?

Figyelt kérdés
Két éve élünk együtt, elég sokat dolgozunk mind a ketten. Sokszor elgondolkodok azon, ha épp itthon ülünk este a kanapén/vacsorázunk valahol, hogy vajon mások ilyenkor miről beszélgetnek, mindig van valami izgi téma? Persze nekünk is szóbajön ilyenkor a jövőnk/esküvő/családalapítás szóval olyan témák amiket órákig lehet tervezgetni de van, hogy csak nézünk ki a fejünkből és ha megfeszülök sem tudok semmi újat mondani, hisz nem történt semmi aznap. Közben meg sokszor elnézem a párokat kézenfogva nevetgélnek az étteremben, csak nekübk nincsenek ilyen romantikus eseménydús randijaink?
2019. aug. 21. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Szexelünk, legjobb téma
2019. aug. 21. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az nem egy jó felfogás, ha azt gondolod, mindig virítani kéne valami izgalmas témát. A másik lénye kell, hogy felvillanyozzon, ha csak közös bambulás is a tevékenység. Hiszen nem humorista, stand up-os, netalán házaló ügynök vagy. Vannak ilyen pillanatok, órák, napok is, amikor nem tudsz újat mondani. Ezért érdemes olyankor összebújva nagyokat hallgatni, chillezni. 😉
2019. aug. 21. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Nyilván ti se egyfolytában ültök és néztek ki a fejetekből:) És biztos volt már más is úgy, hogy kézenfogva,nevetgélve sétáltatok és valaki rátok nézve irigykedve azt mondta, hú de jó nekik..

8 éve élünk együtt, mindketten akkor beszélünk ha van valami amit meg akarunk osztani a másikkal, ha csend van is jó és nem feszélyezi egyikünket se.

2019. aug. 21. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Mi lesz, ha házasok lesztek két gyerekkel? Nem fogtok egymáshoz szólni?

Szerintem gáz, ha összesen ennyi a közös téma.

Mi mindenről szoktunk beszélgetni. Ma ilyenekről, hogy hol nyaraljunk 2021-ben, ki melyik városban tudja elképzelni, hogy ott éljen, a kék vagy fekete kocsi praktikusabb és miért, mit eszünk a héten, kikkel töltsük a hétvégét, mi van xy-nal, és ki is beszéltük egymás között.

Mint a legjobb barátoddal, mindig van téma. Munkában is szokott lenni ez-az. Már ismerjük egymás kollégáit. Hírek, pletykák, viccek, tervek, ábrándok, csacsiságok, napi tennivalók, emlékek, stb, stb.

Mindketten szeretünk sokat beszélni. Nem kínos a csend sem, csak ritka. :)

2019. aug. 21. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:
18%
A barátnőm mindig tud beszélni
2019. aug. 21. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

Én is elég szófosó vagyok, és a legtöbb barátnőm is az volt. Nagyon ritkán furdult elő olyan, hogy nem beszéltünk semmiről, amikor ébren együtt voltunk, de amikor igen, akkor sem volt ebből gond.

Néha csak mentünk kettesben, és ha valami érdekeset láttunk, vagy egyikünknek épp eszébe jutott valami olyasmi, ami a másikat is érdekelheti, akkor arról beszéltünk kicsit. Otthon is mindig volt téma. Valamikor vitatkoztunk valamin, vagy emberekről, ismerőseinkről, munkával kapcsolatos dolgokról beszéltünk, néha olyan agyatlanságokon tanakodtunk, mi lenne, ha nyernénk a lottón, vagy mennyi pénzért csinálnánk meg ilyen vagy olyan hülyeséget, gusztustalanságot vagy veszélyes mutatványt, és ezeken a témákon röhögtünk. Néha ötleteltünk, milyen vállalkozást kéne csinálni, vagy filmekről, sorozatokról diskuráltunk, mitől jók, mitől rosszak, mi lesz vagy mi lehetne a folytatásuk, vagy épp egymás lelkivilágát elemeztük.

Ha egy nővel azt érzem, hogy gyakoriak a kínos csöndek, és ez nem múlik akkor sem, amikor már túl vagyunk a megismerkedés első puhatolózó szakaszán, akkor jobb hagyni a dolgot. Az annak a jele, hogy nincs közös hullámhossz, érdeklődés.

38F

2019. aug. 21. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is nagyon nagy baj van ha csak a közös jövő a téma és ha irigykedve nézed a párokat akik randiznak és romantikáznak. Ezeknek gyakori, teljesen alap dolgoknak kéne lennie.

Nálunk 10 év után is simán van téma, az esték ezzel telnek. Cikkeket olvasgatunk és eszmecserézünk róluk, lelkizünk, szóba jönnek a legkülönbözőbb aktuál témák stb. Ugyan úgy el tudunk beszélgetni xy celeb életéről mint mondjuk politikáról, pszichológiáról, műszaki dolgokról stb.

Én nem lennék együtt úgy valakivel, hogy csak annyiról tudunk beszélni, hogy "húú egyszer majd gyerekünk lesz és Tomikának fogják hívni". A ti kapcsolatotok szerintem nagyon durván ellaposodott és már inkább megszokás vagy érdekkapcsolat.

2019. aug. 21. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Kinek mi az igénye! Én magamban elgondolkodó, inkább lényeges dolgokról beszélő nőnek tartom. Az ilyen csacsogó, minden zagyvaságot összehordó emberektől menekülnék. Én a barátnőddel jól érezném magam.
2019. aug. 21. 23:17
 9/10 A kérdező kommentje:

Jaaj nem, felreertitek, lehet felreertheto vagyok :) amiket felsoroltatok azok nalunk is megvannak, filmek, kozos ismerosok, pletykak, ki mit venne a lottonyeremenybol ilyenek..

En arra voltam kivancsi, hogy ti is tudtok e osszeolelkezve romantikazni egy etteremben, sutyorogni nevetgelni, mert en nem es otletem sincsen mirol tudnak ilyenkor diskuralni. Persze mi is beszelgetunk, nem mindig esemenydus dolgokrol, de nem egymasba bujva, kivulrol nem tunik tul romantikusnak es nem is az

2019. aug. 21. 23:25
 10/10 anonim ***** válasza:
6%

#6 -os vagyok.

Azt hiszem, ez attól is függ, mióta tart a kapcsolat és milyen a felek viszonya. Valakik eleve hajlamosabbak a romantikára, mások inkább hűvösebbek és távolságtartóbbak egymással. Egy heves szerelem alatt a férfiak gyakran bókolnak játékosan a nőnek, a fülébe súgnak a szépségére vagy az irána érzett szerelmük, vágyuk kifejezésére valami kedvességet, célzást, kétértelmű dolgok. Vagy csak a hétköznapi témákat tálalják olyan formában, ami a nő számára vicces és szórakoztató.

2019. aug. 22. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!