Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincsenek céljai az a kapcsolatában is olyan?
Figyelt kérdés
Nem tudom h mit kezdjek az életemmel. Igazán nem tudom miben vagyok jó és mit szeretnék dolgozni. Előző munkahelyem is úgy lett h a szüleim mondták csináljam meg hozzá az okjt. Megcsináltam de tavaly el kellett onnan jönnöm munkahelyi zaklatás miatt és alaptalan vádak miatt. Szerettem de még mindig bánt. Aztán mondták anyuék hogy dolgozzak a családi vállalkozásban De ezt sem szeretem Na csinálom mert azt mondták meg mert úgy se tudom mihez kezdjek magammal..
Van egy barátnőm jól elvagyunk általában de nem gondolkodom a továbblépésben egy éve élünk együtt..
2019. szept. 25. 19:27
1/2 anonim válasza:
Nekem sosem voltak céljaim, amiket elakartam volna érni.
Annyiból jó, biztos nem ér kudarc, ha nem sikerül elérni a kitűzött célt.
2/2 anonim válasza:
Probald ki magad tobb helyen,minel tobbet lepsz,annal tobb otleted lesz a fejedben. Addig halott a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!