Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért morog álmában vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért morog álmában vagy mit csinál a barátom? Álmában mikor alszik olyan fura hangokat ad ki

Figyelt kérdés

Ő elalszik hamarabb és mindig hallom mindennap

Ti párotok is csinalja?

2019. szept. 13. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Lehet, hogy épp azt álmodja hogy ő egy pici teknősbéka és próbálja megtenni az utoló lépéseket a tenger felé.
2019. szept. 13. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van? Nálunk anya szokott így dünnyögni mint ha azt mondaná hm. Na ezt örököltük sőt mamám is csinálja. Én speciel nem álmodok semmit. Ez van nem tudok vele mit csinálni ahogy szerintem a párod se.
2019. szept. 13. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Amikor morog, akkor telihold van?
2019. szept. 13. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Ezt hivjak horkolasnak. (Bocs, nem hagyhattam ki 🤣)
2019. szept. 14. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk, mi alszunk vele? Este aludjál te is, ne hallgatózzál.
2019. szept. 14. 08:42
 6/7 anonim ***** válasza:
24%
Azt álmodja hogy motorozik vagy esetleg egy oroszlán. Talán csak horkol.
2019. szept. 14. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyesek szuszognak álmukban, mások beszélnek, horkolnak, a te barátod meg morog. Kevés ember van, aki semmilyen hangot nem ad ki alvás közben, ez van :D Annyira csak nem zavar, vagy jobb lenne, ha horkolna?
2019. szept. 17. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!