Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak hogy kevesebbet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy kevesebbet dolgozzon a barátnőm? Látni rajta hogy már nagyon kivan

Figyelt kérdés
Reggel 7tol 4ig mindennap dolgozik és még enni, inni sincs ideje és emiatt már többször rosszul is volt. Tegnap is nagyon gyenge volt láttam rajta hogy nincs jól. Mehetne más munkahelyre de nem akar mert itt jó a fizetés. Csak teljesen kikesziti magát és még beszélgetni sincs kedve
2019. szept. 4. 06:44
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Nincs olyan,hogy enni sincs ideje. Ha nem tud kimenni a munkahelyről, vagy benn ebédelni, akkor tegyen be magának valamit amit meg tud enni. Biztos van ebédideje (7-től 4-ig belefér) ha nem délben, akkor 1-kor, de ennie kell.

A munkaidő nem sok, sajnos manapság ritkaság az ahol 8 órát kell dolgozni.Neki kell megtalálnia a megoldást arra,hogy ez változzon. Te pedig csak biztatni tudod erre, esetleg kicsit erőteljesebb ijesztéssel alátámasztva.

2019. szept. 4. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha nincs ideje kimenni ebédelni, akkor tegyen oda szedvicset, joghurtot, gyümölcsöt, amit meg tud enni munka közben is. Ha ennyire aggódsz érte, akkor csináld meg te az uzsonnáját reggelente, amit el tud vinni. Nagyon kedves dolog lenne, biztosan örülne.

Nálunk most nagy hajtás van a melóban, tegnap pl. Fél 8-tól 19 óráig dolgoztunk megállás nélkül. Korábban keltem, hogy odakészítsem magamnak a napi ennivalót, amit akkor is meg tudok enni, ha nem tudok kényelmesen, asztalnál ülve ebédelni. Nem ájuldoztam, pedig jóval hosszabb volt a munkaidőm, mint a barátnődnek.

2019. szept. 4. 07:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs,hogy nem lehet enni.Munka közben is be tud falni egy szendvicset. A 7-től 4-ig munkaprogram nem is olyan sok.
2019. szept. 4. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar felmondani, akkor semmit. Más ennél sokkal többet dolgozik, és megoldja az evést.
2019. szept. 4. 09:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én főnököm minden nap reggel 7től este 7-8ig bent van, mert maximalista és amíg nincs minden 110%osan rendben addig nem megy haza. Igaz neki nincs párkapcsolata, de így nem is lesz mert mindig dolgozik. És szerencsére ő az egyik legjobb barátnőm is már évek óta és ha nem vagyok ott és nem,, parancsolom" ki, hogy egyen egész nap képes nem enni. Mert mindig van vmi fontosabb. Nem tudom megváltoztatni, pedig ő is tudja, hogy egyik cég sem ér ennyit. Tavaly decemberben a folyamatos 12 órás ülőmunka következményeként kapott egy mélyvénás thrombozist, de akkor sem maradt volna otthon pihenni.

Mindig mondja, hogy le kellene adnia a maximalizmusából, de nem megy neki

2019. szept. 4. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Hetvegen is dolgozik?
2019. szept. 4. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így vagyok. Reggel teszek egy dobozba ebédet és gyorsan bekapom egy 5 perces szünetben. Annyit tudsz csinálni, hogy otthon takarítasz te és meló után hagyod pihenni kicsit. Vagy találsz egy melót amiből meggazdagodsz és akkor neki soha többet nem kell dolgozni.

Habár magamból kiindulva akkor sem hagynám ott az állásom ami jól fizető

2019. szept. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!