Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek is ilyen nehezen ment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is ilyen nehezen ment a az elköltözés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet hogy csak én reagálom túl, de inkább leirom. :)

Párommal fél éve vagyunk együtt. Én külön éltem egyedül, ő meg a legjobb barátjával egy két szobás lakásban.

Már egy hónap után oda költöztem hozzájuk, és minden rendben van, nincsenek komoly problémáink, hála istennek. Takarítok, főzök, egyértelműen albérletet meg rezsit is fizetek.

A problémám pedig az, hogy nem ketten vagyunk. Én nagyon kedvelem a lakótarsunkat, de ez így szerintem nem egészséges.

Nekem az most a legnagyobb vágyam, hogy összeköltözzünk, és olyan legyen hogy Mi. Csak MI ketten.

Viszont párom nem akar még elköltözni innen. Azt mondja, hogy majd jövő ilyenkor visszatérünk rá, hogy anyagilag megengedhetjuk e a költözést. Ha igen, akkor bejelentjuk a lakótarsunknak, és onnantól meg 1 év. Gondolom nem akarja barátját cserben hagyni, és akar neki adni időt hogy összekapja magát. Szóval párom meg 2 évet akar várni a költözésig.

Ráadásul most a lakótarsunknak lett barátnője, és adott neki kulcsot is, ami nálam annyit jelent hogy a csaj ide fog költözni, vagy ha nem is, heti 7 napból 5 öt tuti nálunk lesz.

Akkor már megint egyel többen vagyunk.

Ne értsétek félre, nekem semmi bajom emberileg egyikkel sem. Egyszerűen csak szeretném ha ketten lennénk.

Ma feljött a költözés téma, amikor beszélgettem a lakótarsunkkal, és szó szerint azt mondta hogy Tőle még nem szabadulnak meg biztosan 2 évig.

Páromnak meg elege van már abból hogy ezzel ragom a fülét, és nem akar egyenlőre erről beszélgetni.

Szerintetek most mit tegyek?

KÖSZÖNÖM :)

2019. szept. 1. 15:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van! Lehet hogy itt rontom el.

Gondolkoztam, és arra jutottam, hogy mostmár nem fogok mindent megcsinalni, meg kérem páromat hogy segítsen ő is a konyhába meg a házimunkába. A lakótarsunlat is erre fogom ösztönözni.

Max addig áll ott a mosatlan amíg valamelyiket nem zavarja hogy már büdösödik..

Megprobalom ezt így, aztán januárban bejelnetem páromnak, hogy el akarok költözni a nyáron, és ha velem képzeli az életét akkor jön velem, ha nem, akkor elengedem. :(

Az előző kapcsolatombna 3 évig vártam hogy a párom összeköltözzön velem. De 3 év után sem így lett.

Nem szeretnék még egyszer ennyi időt elpazarolni egy olyan emberre aki valószínűleg nem az "igazi"

Ha januárban szólok akkor a lakótarsunk nak is lesz ideje a tovabbiakrol gondolkozni. Nem hiszem hogy fel évnél több idő kellene rendezni a dolgait.

Szerintetek?

2019. szept. 1. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
De most akkor azért dobtad az exedet mert nem költözött össze veled vagy azért mert rájöttél hogy nem az igazi? Megítélésem szerint nem igazán következik egyértelműen az egyikből a másik.
2019. szept. 1. 20:40
 13/15 Rockarc ***** válasza:
100%

En mar most szolnek neki, hogy villamgyorsan kezdje el ujraertekelni a kapcsolatat veled, mert ezek a feltetelek szamodra elfogadhatatlanok. Hamar ki fog derulni, hogy mit tart fontosnak. Szerintem a havert fogja valasztani az eddigi hozzaallasa alapjan. Epp ezert nincs is ertelme huzni az idot, jol erzed. Egyertelmuen fontos a jovokep, es nalatok ez mar rovid tavon sem egyezik. Ha o nem akar valtoztatni, neked meg nem felel meg a mostani tomegszallas, akkor ne varj az ev vegeig se.

43F

2019. szept. 1. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy neked ez így hosszú távon nem fog megfelelni.

Ha nem akar veled külön költözni, nem most, de belátható időn belül, akkor inkább most szóljon, mert nem akarsz éveket elvesztegetni az életedből azért, mert abba a hibába egyszer már beleestél.

Most közölhetitek is a másik sráccal, hogy úgy készüljön, legkésőbb jövő ilyenkor ti már kettesben akartok élni... A többit oldja meg.

Ha a barátodon azt látod ez nem tetszik neki, menj el egyedül.

Kiderült amúgy a korotok?

Mert mondjuk 22-23 évesen is az egy év bőven sok is, de mondjuk 28-30 évesen azonnal mennék, ha a páromnak a lakótársa lenne az első.

Persze a barátságot nem kell sutba dobni meg ilyesmi, nem azt mondom, de azért mindenkinek normális igénye a magánélet és ha a pasid még a haveros sörözéseket meg fifa partykat teszi előrébb a barátnővel való együttéléssel szemben, akkor csak az idődet vesztegeted.

2019. szept. 2. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Én 2 hónap után költöztem a páromhoz. Aki azóta már a férjem. 7 éve vagyunk együtt. Van ismerősöm, akik 1 hét(!) után költöztek össze. Azóta már eltelt pár év, és ők is házasok. Egy volt munkatársam 1 hónap után kérte a barátnőjét, hogy költözzön hozzá. 1 év múlva esküvő volt. Azóta eltelt pár évtized, 2 gyerekük már felnőtt, azóta is együtt vannak. Szóval nem a hónapok/ével számától függ, mikor van ideje az összeköltözésnek. Akkor érdemes összeköltözni, amikor már a kapcsolat megérett rá, egyre kevesebb időt tudtok egymás nélkül tölteni, és tudtok közösen gondolkodni a jövőtökről. Ez 18-20 éves korú pároknál általában több idő, amíg kialakul,28-30 éves kor körül már jobban tudja az ember, mit akar, kevesebb idő meghozni egy ilyen döntést. De ez nem aranyszabály. A te esetedben én elgondolkodnék. A barátod a jelek szerint jól megvan a barátjával, te, mint házicseléd+aktuális dugópajti kerültél bele itt a képbe. Takarítasz, főzöl, mosol rájuk. Az ágyba is itt vagy neki. Neku ez egy nagyon kényelmes élet így. A jllek szerint ő egyáltalán nem érzi időszerűnek,hogy ti kettecskén lakjatok, és építgessétek a saját életeteket. Nem írtad, mivel foglalkoztok, de nekem az jött le, hogy a barátod éli a gondtalan egyetemusták/főiskolások életét, amibe te most beléptél, de ő egyelőre nem tervez veled komolyan. De hogy van egy házicseledje, akit dugniis lehet igényei szerint, az tetszik neki. Én nagy szerelmet ebben feléd nem látok. Lépj ki ebbő a házicseléd+dugópajti szerepedből. Én a helyedben elköltöznék, visszaléptetnem a kapcsolatunkat a járás, randizás korszakara, és kivárnék, hogy akar-e majd csak velem élni, megjelenik-e a közös életünk az ő elképzeléseiben. Ha 2 év múlva sem akar csam veled élni,akkor ez a pasi kuka. De már 1 év múlva is láthato lesz, hogy beszél a kapcsolatotokról, jövőtökről, rólad. Ha 1 ev múlva is marad "min. 2 év amíg a barátja elköltözik", akkor már nem érdemes ezzel a kapcsolattal komolyan foglalkozni.
2019. szept. 3. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!