Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a barátom átjött hozzám de én nem számítottam rá. Mit gondolhat most? Olyan furán nézett rám és meglepődött
Azt hittem a hugom jött az egyik ruhajaert amit itt hagyott. Mikor kinyittam az ajtót láttam hogy a barátom én nagyon megijedtem kócos zsíros hajam volt úgy néztem ki mint egy csöves. Takarítottam előtte izzadt is voltam nyulott póló volt rajtam még a lábam is szőrös volt én nem számítottam rá hogy ő jön hozott nekem virágot és sütit.
1 hete vagyunk együtt
Min lepődött meg? Hogy szoktál takarítani?
Nekem fsza kis ételmérgezésem volt a kapcsolatunk elején, végig hánytam, ftam az éjszakát, sztem ez gázabb, mint a kinyúlt pólód.
Kapcsolatunk hajnalán kerültem kórházba vese problémákkal, minden nap jött látogatni, pedig úgy néztem ki, mint aki a sírból szállt ki. Beesett arc, zsíros haj, és csontsoványra fogytam (mivel mindent kihánytam), ja és igen a lábam is szőrös volt.
Most meg a férjem.
Ha ezért "furán nézett", akkor jobb is, hogy 1 hét után kiderült, hogy felszínes alak, akinek új információ volt, hogy nem full sminkben, örökké puha, illatos hajjal, csupasz lábakkal bújtál elő anyukádból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!