Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma a barátom átjött hozzám de én nem számítottam rá. Mit gondolhat most? Olyan furán nézett rám és meglepődött
Figyelt kérdés
Azt hittem a hugom jött az egyik ruhajaert amit itt hagyott. Mikor kinyittam az ajtót láttam hogy a barátom én nagyon megijedtem kócos zsíros hajam volt úgy néztem ki mint egy csöves. Takarítottam előtte izzadt is voltam nyulott póló volt rajtam még a lábam is szőrös volt én nem számítottam rá hogy ő jön hozott nekem virágot és sütit.
1 hete vagyunk együtt
2019. aug. 29. 21:11
1/13 anonim válasza:
Idővel rájött volna, hogy nem vagy 0-24 tip-top. Ha tudod, hogy ő jön, nyilvánvalóan nem így várod őt. Szerintem ebből nem kéne gondnak lennie, mindketten emberek vagytok.
2/13 anonim válasza:
Nem valami szép tőle, hogy nem szólt előre, de a másik fele meg az, ha csak csinosan és naprakészen kellenél neki, akkor az a pasi olyan is.
3/13 anonim válasza:
Na és mi van akkor? Ha csinibe szeret és kíváncsi rád akkor büdösen és ápolatlan ruhában is szeressen. Együttélés után úgyis látni fog ilyen állapotban.
6/13 anonim válasza:
Semmit, teljesen normális, hogy otthon egy nyúlott pólóban, kócosan van valaki. Emberek vagyunk, én nem is értem, hogy ezen mit témázol. (32/F)
7/13 anonim válasza:
Azért a szőrös láb nem normális.
8/13 anonim válasza:
Medicsértelek volna, ha látom, hogy emberi oldalad is van. 😃
33/f
9/13 anonim válasza:
Hát figyelj, én több éve együtt élek a párommal, mikor kb 2 hete voltunk együtt benyaltam egy extrém csúnya kis téli betegséget. Ő is ugyanígy váratlanul beállított, képzelheted hogy néztem ki. Kidörzsölt, piros orr, hányás, hasmenés stb. Én el akartam küldeni, de ő maradt és teát főzött, kaját csinált, stb. Én baromira feszengtem amiatt, hogy milyen ronda lehetek, de őt kicsit sem érdekelte. Ha tényleg tetszel neki egyáltalában nem ezen múlik. Jobb is hogy meglátott, legalább tudja mire készüljön ha rossz passzban vagy. :D
10/13 anonim válasza:
ha hosszú kapcsolat lesz belőle, előbb utóbb azt is érzi majd, hogy fingottál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!