Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi és egy nő összeköltözik házasság előtt a férfi lakásába és csak a férfi fizessen rezsit?
Nem is kell felajánlani, evidens,hogy közösben fizetik a rezsit.
Pár hónapja költöztünk össze a barátnőmmel, enyém a lakás. Már előre megbeszéltük,hogy minden rezsiről csekket kérünk, így aztán felesben tudjuk fizetni a kiadásokat. Vásárolni is közösen vásárolunk, kb-ra felezünk, de persze ze nem annyira szoros.Mindketten azt veszünk meg amit nem szeretnénk, nem szólunk bele,hogy a másik mire költ.
A lakás bútorzatának egyrészét én vettem, de volt amit a barátnőm, pl. a háztartási gépeket, ehhez ragaszkodott. Én pedig értékeltem, és így otthonosabban érzi magát.
Amikor ezt a főbérlőjének előadta, akkor mi történt ?
33/f
Ez nem normális, sőt nagy jövedelem különbség esetén sem lenne normális, nemhogy így.
Nem tudom mit szólna hozzá a hölgyemény, ha egyik reggel nem zuhanyozhatna le, nem moshatna fogat, ha nem tölthetné fel a telefonját, ha nem süthetne egy tojást reggelire, ha a szemetét oda tennék az orra alá, hogy vigye akkor el a kilométerekre lévő hulladékudvarba maga.
Nem értem miféle nevelést kaphatott, ha nem érti a rezsi fogalmát, de nem ártana bemutatni neki mit is takar, akár ilyen drasztikus módon.
A kaját ki fizeti?
Amúgy az összeköltözés házasság előtt ezért hülyeség, mert egy házasságban nem lesz (kéne lennie) enyém és tied csak közös. Akik így összeköltöznek, azok legtöbben sajnos viszik magukkal a házasságukba az enyém-tied mentalitást, és ez nem jó alap.
Jogszabály szerint létezik különvagyon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!