Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyakran szexeltek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek a párotokkal?

Figyelt kérdés

2019. aug. 13. 20:45
1 2 3 4
 31/35 vocsi válasza:
86%

70 éves vagyok, 47 éve házasságban, de a heti 1 -2 megvan. Ja, a kezdetekben voltak napok, hogy 3.

-4 is megvolt. Szép idők voltak. Most már ennyi is elég nekünk.

2019. aug. 19. 17:26
 32/35 anonim ***** válasza:
31%
Nem olvastam mégig az osszes választ de meg kell mondjam, 22 éves nőként, nem tudom megérteni hogy sok nő undorodik tőle meg nincs igénye rá egyáltalán. Nekem lenne heti legalább 4x-5x, ha nem minden nap, a párom (23) meg arra hivatkozva hogy fáradt kb mindig visszautasít. Tudom milyen érzés, együtt érzek :(
2019. aug. 19. 20:26
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, a te korodban még én is sokkal többet szexeltem, pedig csak 8 évvel vagyok idősebb, mert akkor semmi más dolgom nem volt úgymond. Hidd el, hogy a munka, stressz, gyerek, háztartás, stb., átlagosnak hitt hétköznapi dolgok marhára lefárasztják az embert egy idő utá és inkább alszik egy jót, mint szexeljen.

Egyébként nekem kolléganőmnek olyan a férje, hogy állandóan zaklatja a csajt, fürdés közbrn meglesi,főzés/öltözés/tv nézés közben fogdossa, állandóan félreérthető dolgokkal kommunikál, ami egybrn szexuális utalás is és pl.: ez az ismim mondta is, hogy neki is lenne többre igénye, de pl számára kiábrándító, hogy a férjét 45 évesen csak az evés, alvás, szex érdekli, másról sem tud beszélni, számára ez kiábrándító és emiatt szépen megundorodott tőle.

2019. aug. 20. 17:40
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy a szex a nők privilégiuma, így csak és kizárólag azok a férfiak járnak jól, akinek szex kedvelő a párja. Viszont a nők többsége totálisan megvan szex nélkül is, sőt, párkapcsolatban simán jó neki a haveri/baráti kapcsolat, a lényeg a sok közös program, meg az utazás. Mennyi de mennyi ilyenről tudok! A barátom elment a barátnőjével Graz-ba, és a lány azon kívül hogy sétáltak, vacsoráztak, este már kifejezetten arra játszott, hogy nehogy legyen szex. Ő annyira fáradt volt. Szegény haver azóta is szenved vele, még abban bízik, hogy megváltozik a nő. Vicc az egész.

Én és a feleségem meg már nem is szexelünk, ő36 éves én 39. Kijelentette hogy nem élvezi, sőt nyűg neki. Erre nincs mit mondani.

2019. szept. 1. 18:08
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagyon változó, kedvfüggő. Van, hogy hetente 3-szor, van, hogy kéthetente egyszer. Nekem a ciklusom során nagyon váltakozik a szex iránti igényem, de ha a barátom (23/F) szeretné, szívesen orálozok neki, ha mondjuk konkrét aktushoz nincs erőm/kedvem. :) 22/L
2019. szept. 3. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!