Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70 éves vagyok, 47 éve házasságban, de a heti 1 -2 megvan. Ja, a kezdetekben voltak napok, hogy 3.
-4 is megvolt. Szép idők voltak. Most már ennyi is elég nekünk.
Utolsó, a te korodban még én is sokkal többet szexeltem, pedig csak 8 évvel vagyok idősebb, mert akkor semmi más dolgom nem volt úgymond. Hidd el, hogy a munka, stressz, gyerek, háztartás, stb., átlagosnak hitt hétköznapi dolgok marhára lefárasztják az embert egy idő utá és inkább alszik egy jót, mint szexeljen.
Egyébként nekem kolléganőmnek olyan a férje, hogy állandóan zaklatja a csajt, fürdés közbrn meglesi,főzés/öltözés/tv nézés közben fogdossa, állandóan félreérthető dolgokkal kommunikál, ami egybrn szexuális utalás is és pl.: ez az ismim mondta is, hogy neki is lenne többre igénye, de pl számára kiábrándító, hogy a férjét 45 évesen csak az evés, alvás, szex érdekli, másról sem tud beszélni, számára ez kiábrándító és emiatt szépen megundorodott tőle.
Az a baj, hogy a szex a nők privilégiuma, így csak és kizárólag azok a férfiak járnak jól, akinek szex kedvelő a párja. Viszont a nők többsége totálisan megvan szex nélkül is, sőt, párkapcsolatban simán jó neki a haveri/baráti kapcsolat, a lényeg a sok közös program, meg az utazás. Mennyi de mennyi ilyenről tudok! A barátom elment a barátnőjével Graz-ba, és a lány azon kívül hogy sétáltak, vacsoráztak, este már kifejezetten arra játszott, hogy nehogy legyen szex. Ő annyira fáradt volt. Szegény haver azóta is szenved vele, még abban bízik, hogy megváltozik a nő. Vicc az egész.
Én és a feleségem meg már nem is szexelünk, ő36 éves én 39. Kijelentette hogy nem élvezi, sőt nyűg neki. Erre nincs mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!