Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyakran szexeltek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek a párotokkal?

Figyelt kérdés

2019. aug. 13. 20:45
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

#20 vagyok

Lemaradt: huszonévesek vagyunk, 4 éve együtt

2019. aug. 14. 11:59
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Heti 5-8 alkalommal. 9+ éve vagyunk együtt.:)
2019. aug. 14. 23:55
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 7,5 éve vagyunk hàzasok. Lemaradt. 22. Voltam
2019. aug. 15. 00:00
 24/35 anonim ***** válasza:
77%
Megdöbbentett pàr vàlasz, így nőként. Fura hogy megvàltozik pàr nő. Vagy a kapcsolat elején is ilyenek ezek a nők? Akkor viszont miért a hàzassàg??????
2019. aug. 15. 00:03
 25/35 anonim válasza:
100%
Azt én sem értem, miért kell olyan nőt elvenni, aki ennyire irtózik a testnedvek cseréjétől, atb... Nem ismerték egymást vagy mi?
2019. aug. 15. 04:35
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Első gyerekig semmi gond nem volt, dugtunk mint a nyulak, szopott mint a kismalac, més sokszor Ő kérdezte, hogy csak úgy leszopjon? Aztán minden megváltozott, elmúlt ez az egész, és már csak könyörgések árán van vmi havi talán 1szer.
2019. aug. 15. 05:26
 27/35 anonim ***** válasza:
89%

Én az előző és első párommal 8 évig voltam együtt, középiskolai, egyetemi évek alatt főként, ott a kapcsolat 90%-a maga a szex volt, minden tevékenységünknek az lett a vége (mozi, zuhanyzás, strand, autó szerelés, stb.), napi 2-3 szex, de mellé állandóan megcsalt, mert ekkora farokkal nehogy már csak egy nőt próbáljon ki. Aztán jött a mostani párom, jóval kevesebb önbizalommal és tapasztalattal, még örültem is, hogy na majd ha csak a felét átadom az én exemmel való tapasztalataimnak, akkor már én leszek számára az Istennő. Itt már alapjában sokkal kevesebb szex volt, de nem bántam, mert úgy voltam vele, hogy ez lenne a normális, hogy itt van igény minőségi együtt töltött időre is, van igény simán össze bújni, megnézni egy jó sorozatot, kirándulni, társasozni, stb. Ebben az időszakban volt heti 2-3 szex. Aztán telt, múlt az idő, a páromnak még mindig annyi az igénye, mint 6 éve, 2 póz, semmi szenvedély, semmi változatosság, semmi ötletesség. Alapvetően jóval kisebb szerszámma és kevesebb játékidővel van megáldva, mint az ex, de még ez sem zavart, mondván anno szerencsém volt, kiéltem magam, nem emiatt kell szereti, vagy nem szereti az ember a másikat. Aztán jött a gyerek, most 1 éves és szex szinte semmi. 3-4 havonta 1, részemről az is ímmel ámmal, mert ez a sablonos, unalmas, semmilyen szex nem hoz lázba. Hiába próbáltam finoman jelezni, hogy lenne másra igényem, nem vette a lapot egyszer sem, megbántani viszont nem akarom, mert tudom, hogy utána még ennyi sem fog össze jönni. Aztán persze rosszul esik, mikor jelzi, hogy neki több együttlétre lenne igénye, én meg vissza gondolok, hogy miket megéltünk mi együtt az ex-vel, ha tudná mennyire nyitott lennék én, hogy valami izgi is történjen....

N/32

2019. aug. 15. 07:47
 28/35 anonim ***** válasza:
82%
26. Az a nő csak spermadonornak nézett, csak a gyerek kellett neki:(
2019. aug. 15. 14:32
 29/35 r3n1x válasza:
100%

Ezeken a kommenteken teljesen ki vagyok akadva... Egy párkapcsolat 2 emberről szól. Ha az asszonyka szerint az rendben van, hogy nincs testi érintkezés valamint undorodik minden intim dologtól ott fejben nem kerek valami. Ha ennyire hajthatatlan, én biztos nem maradnék ebben a házasságban. Ne mondjátok már hogy már mindegy az egész mert a negyvenes éveitekben jártok. Tessék kiállni magatokért! Nem egészséges az, hogy elfojtjátok önmagatokat! Mi 6 és fél éve vagyunk együtt, és mindig is jó volt minden. Csak azért csökkent heti 2-3 alkalomra, mert a párom sokat dolgozik és sokszor fáradt. De így is jut idő egymásra.

23/N

2019. aug. 18. 15:19
 30/35 anonim ***** válasza:
85%
29. Az önsajnàlat és a partner hibàztatàsa könnyebb, mint az öngondoskodàs...kilépni a semmit érő sz...rkupac kapcsolatból és új életet kezdeni.
2019. aug. 18. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!