Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen gyakran szexeltek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szexeltek a párotokkal?

Figyelt kérdés

2019. aug. 13. 20:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk én vagyok h*lyének nézve, mert egészségesen működöm. Mondtam hogy menjen vagy menjünk el szakemberhez, de ő nem látja tragikusnak azt, hogy undorodik a testiségtől. Én meg társas cölibátusban élek, de szerinte ez jól van így, meg különben is már 40 éves, mit várok tőle. Meg aztán elmondta hogy életében egyszer sem volt orgazmusa, gusztustalan ez a nyál és testnedv csere, ezért ha be is vállalja 1-2 havonként, akkor is csak óvszerbe. A nemi szervek látványa visszataszító neki, még saját magához sem nyúl hozzá, hozzám még akkor sem, ha azon múlna az élete. Aztán amikor összebalhézunk a szex miatt, akkor én vagyok az, akinek túlzó elvárásai vannak, és szerinte a havi egy is a túlzás kategória. Már ott tartunk, hogy azt mondta, jobb ha nem is megyek haza, mert frusztrálja a jelenlétem, mert csak azt látja bennem, hogy szexet akarok. Végül is, egész életében számíthatott rám, mindig mellette álltam... Ha meg 2 hónap eltelte után szóvá teszem, akkor meg én vagyok az erőszakos, aki állandóan csak szexet akar. Jelenleg eljöttem otthonról határozatlan időre, mert nem tudom megemészteni azt, hogy én vagyok az a szemét férfi, aki tönkreteszi az életét, holott a komplett háztartásban, plussz a háztartási dolgokon kívül, a gyereknevelésben, vagy a párkapcsolati téren én voltam a mozgatórúgó. Oké, van ez így. Viszont az hogy h*lyének vagyok nézve, mert egészségesen működöm, na azt már nem veszi be a gyomrom. Persze magyarázatot nem tud rá adni, vagy amikor feldobtam hogy menjünk el szakemberhez, az sem érdekelte. Azt mondta, hogy neki nincs baja, neki nem okoz problémát a szexmentes élet, sőt!
2019. aug. 14. 06:46
 12/35 anonim ***** válasza:
92%
Megdöbbentő, hogy ilyenek a feleségek! Szinte ugyan ez van nálunk is. Nagyon szarul esik mert mindent megteszek érte meg a családért és madárnak vagyok nézve. De szeretem a családomat, és az fáj, hogy én is lassan 40 leszek és ennyi volt a szexuális életem. Amikor meglátok vhol egy boldog párt már kiráz a hideg.
2019. aug. 14. 08:23
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én ennek ellenére sem léptem félre. Állandóan a megoldáson járt a fejem, de mára már belefáradtam. Az, hogy csak a munka, a gürizés, a család legyen az életem, az teljesen kiábrándított. Sehol egy kis lazaság, sehol egy kis romantika, sehol egy kis pajzánság. A szex nekem kizárólag az önkielégítés, meg hogy a neten nézek nőket. Szégyellem magam, amiért ide jutottam. Ami az életben jó lenne párkapcsolatilag, az nekem csak álom. Gyalázat, de az is gyalázat, hogy léteznek olyan nők, aki simán elnézik hogy a párjuk szenved, sőt még belé is rúgnak, csak hogy a saját igazukat védjék. Itt nem arról van szó, hogy valamit nem jól csinálok, itt arról van szó, hogy a feleségem klinikai beteg. Persze nem vizsgáltatja ki magát, nem megy el pszichológushoz. A múltkor átöleltem, és erre azt mondta, vegyem már le rólam a kezem, mert kényelmetlenül érzi magát. Beteg ember, de akkora egója van, hogy lehetetlen vele szót érteni. Most eljöttem otthonról, és az az igazság, hogy egyáltalán nem hiányzik, tulajdonképpen mi is hiányozna belőle? A szenvedés, a megaláztatás? Már azt is közölte velem, hogy nyugodtan elválhatok tőle, de az biztos, ha neki lesz új párja, vele az első 2 percben közölni fogja, hogy szexmentes kapcsolatot akar, sőt a testi kontaktus is kerülni fogja. Erre azt hiszem nem lehet mit mondani.
2019. aug. 14. 08:41
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Megdöbbento olvasni ezeket a torteneteket. Az plane sokkol hogy nem egy nem ket ilyen eset van ahol a feleseg ilyen tavolsagtarto.
2019. aug. 14. 08:51
 15/35 anonim válasza:
100%

Így végigolvasva a történeteket, így számomra elképzelhetetlen, hogy valaha is megházasodjak. 29 éves férfiként, valaki nellett férfinak akarom érezni magam amihez hozzá tartozik a szex.

Sajnálom, hogy sokatoknak ilyen rossz úton halad a házassága, de ha másképp nem megy, vagy el kell válni vagy nyitottá kell tenni a kapcsolatot. Ne tegyétek magatokat tönkre az életetek hátralévő részére, csak mert a biológia jól működik.

2019. aug. 14. 09:05
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg az a rossz az egészben, hogy valójában minden oké, csak nincs szex. Már 100X kérdeztem hogy velem van a baj? Mit csináljak vagy csináljunk máshogy? A válasz állandóan az volt hogy nincs baj vele, és semmit se változtassunk. Ebben a versenyben már többszörösen túlteljesítettem azt, amit egy férfi letesz az asztalra, vagy ami egy átlagosan jó kapcsolatban egy férfi csinál. Már az elképzelhető összes dologra odafigyelek, de még egy köszönet sem jár érte. Az ágyban nem enged semmit, így az összes szexuális ágyam el van fojtva, pedig semmi aberrációm sincs. Nem nézhetem meg őt meztelenül, az orál kizárva, az előjátékra azt mondja felesleges időhúzás, képtelen ráhangolódni, még akkor is, ha előtte egy csodálatos és ellazító nap volt. Az utolsó egy évben, azaz az elmúlt 6-7 alkalommal már az erekcióm is nehezen jött össze, és pár másodperc alatt el is tűnt. Az orgazmusig már el sem jutok, mert pszichésen már sokkol ez a helyzet. Már azt is mondtam neki, hogy legyen ő is aktív a szexben, de reménytelen. Gusztustalannak tartja az egészet, csak misszionárius póz, sötétben és takaró alatt. Mivel nem nyúl hozzám, így én is mondhatni "hidegen" vagyok hagyva az aktus előtt, ráadásul kizárólag óvszerrel, mert hát a testnedvek... Ő nem nedvesedik be, képtelen rá, így még síkosító is játszik.

Szóval nulla ráhangolódás, nulla előjáték, óvszer, egy pozíció a sötétben, szóval még látvány sincs. Ja, és ez havonta, kéthavonta egyszer. Persze én vagyok a szemét rámenős, aki állandóan szexet akar. Már fel sem merem hozni, a kezdeményezéstől meg már régen el vette a kedvem. Mi az hogy én már megint szexet akarok, amikor már három hete volt. Na meg aztán minden mozdulatomba azt látja. Valamelyik este lezuhanyoztam, megborotválkoztam, szóval csak rendbe tettem magam. Erre belémköt, hogy annyira átlátszó vagyok... Ha kitakarítok, akkor is csak szexet akarok szerinte... Ha normálisan, szépen beszélek vele, akkor megint... Ha főzök egy ebédet, akkor is...

Ez a nő BETEG! Mondja már meg valaki nekem őszintén, hogy miért rossz az egy nőnek, ha a párja szereti és kívánja, mellett meg odafigyel a családjára, tervez, megvalósít? Vagy miért rossz egy simogatás? Vagy a figyelmesség? Miért kell kiforgatni ezeket a szép dolgokat?

2019. aug. 14. 09:23
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Nőként, ráadasul több évnyi házasság ês gyerekek után ilyet olvasni....hát ,,borzasztó.Mert az egy dolog, hogy mondjuk már nem napi 2x tud szexelni az ember, meg úgy kell a lopott perceket néha kihasználni.....de nekem ez annnyira furi.

Mert mi kívánjuk egymást, nem lapos uncsi az egész, a pasim odafigyel rá, hogy nekem is happy ending legyen,...és el se tudom képzelni, hog az orgazmus öröméről önként és dalolva lemondjak.

....

Nem tudok mit írni, itt hűledezek.

2019. aug. 14. 10:16
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudod ezzel az a fő baj, hogy ez már a személyiségemet is átformálta, depresszióra hajlamos lettem. Persze ez kiváló ok arra, hogy rám mutogasson, hogy micsoda negatív ember vagyok. Egy kétlábonjáró elfojtás vagyok. Sajnos kiutat sem nagyon látok, mert még egy válással sem lennék sokkal előbbre. Őszintén szólva annyira elfogytam, hogy már nem is akarnék ismerkedni. A másik meg az, hogy arra döbbentem rá, hogy már betegesen a szex lett az életem egyetlen értelme, vagyis én még abba is benne lennék, hogy eladjam a lelkem az ördögnek. Egy jó szex és utána a halál, én bármikor aláírnám azt a papírt.Kétségbe vagyok esve, de az örömlányok kizárva, mert azok csak a pénzért játszák el az egészet. Nekem a szex nem csak a testiségről szól(na), hanem egy lelki energia is. Olyan adok-kapok. Nos, én ezt szeretném még egyszer érezni az életbe, de erre szinte nulla az esély.

Nem érdekel a pénz, a karrier, a körülmények, a célok, semmi! Azt érzem hogy már szinte nincs is időm, ami meg egy brutális érzés az meg az, hogy a legszebb, legtermékenyebb éveimet elpazaroltam. A szeretetemet, az építő energiáimat egy olyan nőnek adtam, aki az ég világon semmit de semmit nem érdemelt volna meg. Hogy miért nem tudtam én máshogy gondolkozni. Na ez a múlt is minden percben kísért.

Itt meg azt olvasom, hogy heti 3-4 alkalom másoknál. Ilyenkor meg annyira alsóbbrendűnek, egy pondrónak érzem magam. Egy átlagos embernek is teljesen természetes hogy megélheti a testiség gyönyöreit, az ebből fakadó lelki feltöltődést.

Többen említették a válást. Se a váláshoz, se az utána következő időszakhoz nincs önbizalmam. Ezt egy olyan ember aki nem szenvedett 18 évet, sosem fogja megérteni. Egyébként én is azt mondom magamra, hogy nem vagyok normális. Azt hittem meg tudom oldani ezt a problémát, ez tartott benne ebbe a f*sba. Aztán kudarc, kudarcot követett. Majd újabb és újabb ötletek.... majd megint kudarcok. Amire azt hittem jó tulajdonságom, az lett a vesztem: a kitartás.

Csúnyán elcsesztem az egész életem.

2019. aug. 14. 10:54
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig nem ennyire durva a dolog. Bár nekem is volt olyan, hogy amikor virágot vittem akkor meg köszönés helyett csak azt kaptam, hogy mivan dugni akarsz? Sokszor én is csak úgyérzem mintha csak egy inszeminátor lennék. Ahogy össze jött a második gyerkőc azóta szinte semmi, kb mint másnak egy héten, csak nekem a pici lassan fél éves. Ha Neked nincs gyereked akkor lépjél le, kezdj flörtölni itt ott aztán lesz mellé lassan önbizalom is.
2019. aug. 14. 11:34
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Hetente-kéthetente.

Sajnos most egészségügyi okokból ez van, de nagyon utáljuk mindketten. :(

Előtte heti 3-4-5 alkalom volt, azt szerettük.

2019. aug. 14. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!