Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek vegyek neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vegyek neki macskát? Hogy tudjam meg hogy örülne e neki?

Figyelt kérdés

Mindig mondja mennyire tetszenek neki a macskák és hogy milyet szeretne majd.

23.an leszünk együtt 4 éve arra gondoltam majd akkor kap tőlem macskát szerintetek jó ötlet?

2019. aug. 7. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Állatot soha nem szabad ajándékozni. 10-15 évre szóló elköteleződés, anyagiakban is, mindennapokban is. Erről az döntsön, aki vállalja majd!!! Az állat és a gazdi érdeke is ez.
2019. aug. 7. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Soha se vegyél ajándékba állatot.

Legalább 10év elköteleződés.

2019. aug. 7. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne!

Kicsit szélsőséges példával, ez olyan lenne, mintha te választanál neki párt... a háziállatához az ember kötődik (jó esetben), és szeretné maga kiválasztani. (Ami a valóságban ritkán valósul meg, mert általában a macska választ gazdát, bármit is akarunk mi...)

2019. aug. 7. 16:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Meglepetésnek semmiképp. Én inkább úgy csinálnám, hogy

"gesztus" jelleggel vennék mondjuk egy 1-200ftos cicajátékot, és elmondanám a páromnak hogy tudom szeretne cicát, és ha úgy érzi hogy valóban vállalni tudja 10-15 évre , akkor szeretnéd ha együtt utánajárnátok, választana, mert teljesíteni szeretnéd az álmát.

Legalábbis az én párom hasonlóképp csinálta, csak tengerimalacokkal, mert azokkal voltam meghuzatva. És egyébként nagyon örültem, annak is, hogy választhattam.

2019. aug. 7. 16:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne... A háziállat nem játék, a tartásukra fel kell készülni. Agyban is, hogy utánajárni, hogy mit igényel, milyen oltásokra lesz szüksége, hogyan kell etetni, stb. Meg be kell rendezni neki a megfelelő helyet.

Valami jelzésértékű ajándékot vennék, amivel utalok a macskára, majd megbeszélném vele, hogy mikor menjünk megnézni őket és választani.

2019. aug. 7. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#4 nagyon jót írt, kis macskajátékkal tök jó ötlet.

Én anno egy plüss kutyust kaptam a férjemtől hozzátéve, hogy az igazi már csak arra vár a menhelyen, hogy megtaláljuk egymást... 🥰

2019. aug. 7. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Na én ezt megoldottam, mert én macskával érkeztem a kapcsolatunkba. :D

Ugyanazt tudom javasolni, amit a többiek. Véletlenül se vegyél neki macskát. A játék, plüssfigura nagyon jó ötlet jelezvén, hogy készen állsz gazdivá válni, ha ő is készen áll rá. Egy háziállat felelős döntés, egy cica legalább 10-15 évig veletek lesz, az élete múlik rajtatok, etetni kell, ellátni, orvoshoz vinni ha beteg. Ha szükséges, akkor második és harmadik dokihoz is. Nem csak szeretgetni kell, hanem felelősséget vállalni érte, ami pedig olykor nehéz lesz. Akár érzelmileg (pl. a beteg cicád ellátása), akár anyagilag. Az az állattartó, aki képes lemondani a kisállatáról, mert beteg, mert költözik, mert gyereke lett, az az én szememben nem ember.

2019. aug. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!