Ha keves idot toltok otthon (4-5 ora) kutyat vagy macskat vegyek inkabb?
Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 19:48
1/24 anonim válasza:
Kutyát semmiképp. A macskát nem tudom, de azért 20 óra egyedüllét az nagyon sok.
2/24 anonim válasza:
Venni egyiket se vegyél. A kutyáknak jóval több emberi kapcsolatra van szükségük, és a legtöbb fajtatiszta cica is (britt rövid, sziámi, ragdoll stb) szintén ragaszkodik a gazdához, és szüksége van a társaságára. Ha megoldható, hogy a cica ki tudjon járni, egy menhelyeről örökbefogadni egy apróságot nem feltétlen rossz ötlet, de ha bérházban laksz én nem zárnám be a macskát egyedül napi majdnem 20 órákra.
3/24 anonim válasza:
Én macskát sem vennék így. Csak kitolás az állattal ez. Gyereket sem vállal az ember ennyi otthon töltött időre.
4/24 piriiiii válasza:
Arról nem is beszélve, hogy erre az időre minek venni állatot? Semmi értelme.
6/24 anonim válasza:
Macskát fogadj örökbe menhelyről.
Kutyát így semmiképpen.
7/24 anonim válasza:
A hal is jó ötlet volt, gondolom, ízeltlábúak és hüllők is szóba jöhetnek, de utána kéne nézni.
Van, amelyik macska remekül elvan magának, de ne alapozzunk erre. A legtöbb macska szereti, ha foglalkoznak vele, némelyik különösen sok törődést igényel. A mieink többen vannak s amúgyis övék az egész világ, mert kintiek, mégis nagyon szeretik, ha foglalkozunk velük. Sok macskánk volt eddig, ebből egy volt, amelyik egész jól elvolt magának a nap nagy részében.
8/24 anonim válasza:
Miért kéne neked állat, ha nincs időd foglalkozni vele? Logika hol marad??
9/24 anonim válasza:
Szerintem ha nem akarod kínozni az állatot , akkor egyiket sem. Vagy halat inkább.
10/24 anonim válasza:
"gyereket se vállal az ember" eszt ugy mondod mintha a kutya vagy macska nagyob felelőssség lenne!!! jo lenne renbe tenni a fejeket, bisztos te is egyedülálló negyvenéves vénlány vagyol akinek nagyon hiányzik egy szuri!!! macska ugyis elkoszál meg másnál eszik asz simán mehet bár nem értem minek, kutyát ne vegyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!