Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha keves idot toltok otthon...

Ha keves idot toltok otthon (4-5 ora) kutyat vagy macskat vegyek inkabb?

Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 19:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Kutyát semmiképp. A macskát nem tudom, de azért 20 óra egyedüllét az nagyon sok.
2017. okt. 1. 19:54
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Venni egyiket se vegyél. A kutyáknak jóval több emberi kapcsolatra van szükségük, és a legtöbb fajtatiszta cica is (britt rövid, sziámi, ragdoll stb) szintén ragaszkodik a gazdához, és szüksége van a társaságára. Ha megoldható, hogy a cica ki tudjon járni, egy menhelyeről örökbefogadni egy apróságot nem feltétlen rossz ötlet, de ha bérházban laksz én nem zárnám be a macskát egyedül napi majdnem 20 órákra.
2017. okt. 1. 19:55
 3/24 anonim válasza:
75%
Én macskát sem vennék így. Csak kitolás az állattal ez. Gyereket sem vállal az ember ennyi otthon töltött időre.
2017. okt. 1. 19:56
 4/24 piriiiii ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy erre az időre minek venni állatot? Semmi értelme.
2017. okt. 1. 20:00
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Halat vegyél.
2017. okt. 1. 20:24
 6/24 anonim ***** válasza:

Macskát fogadj örökbe menhelyről.

Kutyát így semmiképpen.

2017. okt. 1. 20:25
 7/24 anonim ***** válasza:

A hal is jó ötlet volt, gondolom, ízeltlábúak és hüllők is szóba jöhetnek, de utána kéne nézni.

Van, amelyik macska remekül elvan magának, de ne alapozzunk erre. A legtöbb macska szereti, ha foglalkoznak vele, némelyik különösen sok törődést igényel. A mieink többen vannak s amúgyis övék az egész világ, mert kintiek, mégis nagyon szeretik, ha foglalkozunk velük. Sok macskánk volt eddig, ebből egy volt, amelyik egész jól elvolt magának a nap nagy részében.

2017. okt. 1. 20:42
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne neked állat, ha nincs időd foglalkozni vele? Logika hol marad??
2017. okt. 1. 23:06
 9/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem akarod kínozni az állatot , akkor egyiket sem. Vagy halat inkább.
2017. okt. 3. 09:42
 10/24 anonim ***** válasza:
"gyereket se vállal az ember" eszt ugy mondod mintha a kutya vagy macska nagyob felelőssség lenne!!! jo lenne renbe tenni a fejeket, bisztos te is egyedülálló negyvenéves vénlány vagyol akinek nagyon hiányzik egy szuri!!! macska ugyis elkoszál meg másnál eszik asz simán mehet bár nem értem minek, kutyát ne vegyél
2017. okt. 4. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!