Egyáltalán nem gondolom úgy, hogy egy háziállat nagyobb felelősség:D Nem így értettem. Ez most egy félreértés. Huszonéves férfi vagyok egyébként...
2017. okt. 4. 12:51
12/24 anonim válasza:
láccik is bezzeg a mi idönkben huszonéves férfiak gyerekeket neveltek és nem kutyákroll mek macskákroll okoskottak!
2017. okt. 4. 16:28
13/24 Kekcsi válasza:
Gondolkodj el a nyúlon, nekünk bejött.
2017. okt. 5. 15:58
14/24 anonim válasza:
Nekem kutyám és macskám is van. Tudod bármilyen élőlény "tartása" felelősséggel jár. És sokat kell mindegyikkel foglalkozni, mégha nem is olyan sok időt mint egy embergyerekkel,de ha nem idomítasz hanem tanítasz, akkor folyamatosan tanultok egymástól/egymásról az állatkáddal.:) Ja, és nekem panelban vannak.Naponta min.2 séta,de ha kell még nekik szólnak. A cicát pedig nem engedem ki.És ez nem "állatkínzás", kifejezetten élvezik a lakás kényelmét. ;)
Az idiótáknak pedig azt üzenem, hogy van annyi gond egy kisállattal, mint egy kisgyerekkel csak az állatka hamarabb felnő.
2017. okt. 6. 07:52
15/24 anonim válasza:
Szerintem mindegyik jó. Csak az a lényeg, hogy plüss legyen.
2017. okt. 6. 23:58
16/24 anonim válasza:
Egyiket sem mert meg fognak bolondulni az egyedülléttől. Nyulat se mert az sem szeret bezárva egyedül lenni. Az aranyhöcsög vagy 2 kisegér viszont jó választás lehet.
2017. okt. 7. 08:04
17/24 Anide113 válasza:
12es... látszik írni meg nem kellett megtanulnotok..
Az akkori gyereknevelésről meg inkább ne is beszéljünk... sírni hagyni nem nagy feladat...
A témához is hozzászólva... ha ennyi időd van szerintem se kutyát, se macskát.. Legalábbis nálam a cica is igényli a törődést.
2017. okt. 7. 09:43
18/24 anonim válasza:
Mit csinalsz te napi 20 oraban?
Amugy egyiket sem javaslom.
2017. okt. 7. 10:15
19/24 anonim válasza:
Aki 4-5 órát tölt otthon annak minek állat? A kutyus megbolondul ennyi ideig gyedül, de a cica is szenved, csak egész nap várna haza az állat. Akkor vegyél ha van sok időd foglalkozni, együtt lenni velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!