Ha keves idot toltok otthon (4-5 ora) kutyat vagy macskat vegyek inkabb?
Figyelt kérdés
2017. okt. 1. 19:48
21/24 anonim válasza:
Nem ismerjük a kornyezetet hova kell a kutya?
Kertes házba - kennel nélkül - és nem egyedül miért ne lehetne egy másik ebtárssal egy tágas szabad udvaron?
Bármelyik menhelyből tud hozni olyan kutyusokat akik már ott együtt voltak kennelbe zárva akár hónapok óta és ivartalanítva vannak. Ezeket bátran haza viheti és akkor otthon is jól elvannak a kutyusok egymással a tágas szabad udvaron amíg a gazdi nem ér rá velük foglalkozni.
Még mindig jobb helyük lesz, mint a menhelyben és a kérdezőnek is teljesül kívánsága, lesznek kutyusai.
22/24 anonim válasza:
Szerintem egyiket se. Maximum kinti cicát. Nekem is az van. Es igy napkozben kint van. Ha otthon vagyok bejon a hazba.
23/24 Kálmán Ferencné válasza:
Kérdés: Minek neked állat? Legyen mit kínozni?
24/24 jos80 válasza:
A szomszed feleségét,férjét...meg lehet oldani gyorsabban is es meg zuhanyozasra is jut ido
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!