Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már sok igaz, mit csinálnátok?
Hát igen megtanulhatna értelmezni.:D
Nem irtam olyat hogy nem dolgozok.:)
Kérdező, szerintem akit nem szeretünk, az alapból idegesít. Onnan tudom, hogy én is laktam már együtt nemszeretem rokonnal (muszáj volt, egy évig), és mivel a mi házunkban laktunk, minden, de minden megnyilvánulása idegesített. Egyszerűen "ki voltam hegyezve" arra, hogy milyen hangok jönnek le fentről. Főleg este későn. Mondjuk konyhai tevékenység csak akkor hallatszott, ha elektromos kütyü ment (robotgép, turmix). Porszívózás persze lehallatszott.
Nálatok amúgy külső feljáró van, és teljesen külön bejárat? Nálunk akkor sajnos belülről volt a feljáró, a mi előszobánkon keresztül, még ez is zavaró volt nagyon (nekünk).
Az a baj, hogy nemigen tudtok mit tenni, mert maga a tény zavar(hat)ja őket, hogy ott vagy, bár ezt így nem mondják. Szerintem nem fog ez így menni sokáig, mindig lesz valami csörte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!