Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha már a párotokkal éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már a párotokkal éltek kettesben külön, párotok mennyit kontaktol a saját családjával, közelebb vagy akár már külföldön élő rokonával?

Figyelt kérdés

És milyen formában? Anyja,apja,húga vagy nővére,öccse vagy bátyja stb stb? Mi számít túl távolságtartónak vagy épp túl "nem vágták el a köldökzsinórt" típusúnak?

Mi huszonévesek vagyunk, érdeklődök ki szerint mi a normális. Ha párotok (férfi és pl van 1 húga) és rá rá irkál a párotokra kb mikortól zavaró? Nálam a non stop k#rvara zavaro lenne de ezt megusztam mert 3 havonta beszélnek kb.. Volt h jogosan már kiakadtatok valamin ami ehhez kötődik? De nyilván a párotok dolga kezelni ezt tehát nem Ti szóltatok bele csak sok volt zavaró.

2019. júl. 24. 01:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Barátom naponta beszél az anyjával, látogatni kb 2 hetente szoktuk. Én nem vagyok az a nagy telefonálós, anyám szokott rám csörögni ha már hetek óta nem adtam életjelet. Látogatni változó sűrűséggel szoktam van amikor heti kétszer is felmegyek, van amikor két hónapig semmi. Tesoimnak hetente többször beszélek.
2019. júl. 25. 06:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem zavar h anyuka naponta hivja? / Vagy forditva? 😱😱

Az en anyukam is eleinte tobbet hivott engem aztan egy normalisabb mennyiseget eltalantunk. A parom anyja naponta 30 millioszor hivogatna a kisfiat meg ide is jarkalna HA ezt nem akadalyoztam volna meg mindennemu modon. Masreszt nem csak en valtottam meg a helyzetet hanem a parom aki leallitotta anyukat.. na ebbol oltari nagy sertodes lett h biztos miattam XD de az akkor nem miattam volt.. Aztan probalt azert nyomulni a fiara mikor kettesben akartunk lenni de ez is elmult. Az a szomoru h egyszeruen nem megy sertodes nelkul.. buntudatom volt amiert en milyen gonosz vagyok h magaszferat akarok de egy ido utan kell..

2019. júl. 25. 09:10
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem zavar, nem az én dolgom. Amúgy sem szeretek folyton a másik szájában lenni. :) A szabadidejét azzal tölti amivel csak szeretné.
2019. júl. 25. 09:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a belefér 2-3 napi telefon vagy csetelés, de próbálja meg azoknak a számát heti 1-re csökkenteni, ahol 1 óráig vagy annál is tovább beszélnek. Attól agyf...t kaptunk anyukámmal meg öcsémmel, hogy apám minden áldott nap felhívta nagyanyámat, hogy aztán 2 óráig fecsegjenek arról, hogy nagyanyám falujában ki mit mondott, csinált aznap meg hogy virágzott a muskátli. Szóval más, fontos dolgok elől ne vegye el az időt.
2020. júl. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!