Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért egyes szám, vagy csak saját tulajdonkénti megnevezés?
SZiasztok. Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy mire enged következtetni a következő "megnyilvánulások":
vcan egy 30-s pasi és van barátnője. Van egy elvileg közös háziállat. Éppen a minap mondta, hogy jaj a kiskutyám-nak most lesz szülinapja. Sokszor egyes számban beszél. Van amikor azt mondja hogy barátnőm így vagy úgy. Nem is a mondat többi része izgalmas, hanem hogy nem nevezi meg hogy szerelmem a párom.... amit hallani szoktam.
Sok fényképe van a pasinak, de közöset még nem láttam. Ez mire engedhet következtetni? Boldog vagy csak a társadalmi elvárásoknak akar megfelelni és akkor házasság meg gyerek ……
elég sokan élnek így,és beszélgettem többel és valaki azt mondja, hogy attól még lehet boldog, hogy semmit sem csinál a szobában, nem fényképezkedik….
Te miért pörögsz ezen ennyire?
Várj, kitalálom. Azt hiszed, hogy nem boldogok, és játszi könnyen el tudod szedni a pasit.
Imádom az ilyen kombinálást!
Vannak kint képek fb-on? Azért, mert nem is boldogok, csak színjáték.
Nincs kép? Azért, mert nem is boldogok, csak együtt vannak.
Logikus.
Boldog kapcsolat nem is létezik.
Ez a leírás hasonlít a mi helyzetünkre is.
"vcan egy 30-s pasi és van barátnője. Van egy elvileg közös háziállat. Éppen a minap mondta, hogy jaj a kiskutyám-nak most lesz szülinapja. Sokszor egyes számban beszél."
Nekem 37 éves a párom és ő is gyakran "kutyáim"-ként utal a kutyáira. Mindkét kutyája hamarabb volt neki, mint én, így a kutyák az övéi. Nekem azon túl nincs sok közöm hozzájuk, hogy időnként megdögönyözöm őket. Nem sértő, hogy a sajátjának mondja őket.
"Van amikor azt mondja hogy barátnőm így vagy úgy. Nem is a mondat többi része izgalmas, hanem hogy nem nevezi meg hogy szerelmem a párom.... amit hallani szoktam."
Nálunk még "rosszabb", mások előtt csak szimplán a keresztnevemen hív. :D Ahogy én is őt. Most akkor nem szeretjük egymást, igazad lehet... :))
"Sok fényképe van a pasinak, de közöset még nem láttam. Ez mire engedhet következtetni?"
Semmire, 3 éve vagyunk együtt, de kb. 3-4 normálisabban sikerült közös képünk van, és egy sincs kint. Minek? Netre fölösleges, otthon meg inkább más képeket nézegetünk a falon.
Húha, kezdek elgondolkozni, hogy vajon tényleg jó-e a kapcsolatom...? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!