Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem létezne megfelelési kényszer, vajon hány nő sminkelné magát?
Az agyam eldobom!!!!
Árulja el nekem valaki, hogy mi azzal a probléma, ha nőként tetszeni akarok a férfiaknak? Vagy ha konkrétan csak annak az egynek akarok tetszeni?
Ez miért lenne bűn?
Szerencse, hogy a férjem nem ilyen idióta, mint egyesek, és büszke rá, hogy a felesége még két gyerek után is csinos, és utána fordulnak. Az ő véleménye érdekel. Magamnak is tetszeni akarok. De ezen kívül letojom, hogy kinek mi a véleménye arról, ha sminkelek.
Egyébként egy jó frizura, egy csinos ruha, pár kiegészítő, fülbevaló, meg a jól eltalált hajszín ezerszer többet dob a megjelenésen, mint egy átlagos smink.
Nem mindenki maszkmester, hogy teljesen meg tudja változtatni a megjelenését.
"A női szőrtelenítéshez semmit nem szóltál."
Láttam már szőrös női lábat. Egyáltalán nem zavarna, ha a nők nem borotválnák a lábukat. Ezt is igazából csak megfelelési kényszerből teszik. Csak ez a megfelelési kényszer már olyan szinten születésük óta beléjük van kódolva, hogy természetesnek veszik. Ahogy a férfiak is, és el is várják.
Igen, csak hogy belőled egy van, ó tökélesség, míg ez már egy bevett dolog lett. Ha nem szőrtelenít egy nő, azt mindkét nem megszólja. (keveseket leszámítva) És erre nem vágyik senki. Én ezt nevezem megfelelési kényszernek, nem a sminket. A smink csak keveseknél megfelelési kényszer. Az, hogy néha szeretem feldobni magam egy sminkkel, tényleg a saját örömömre vagy a páromért történik. (aki smink nélkül is szeret)
Amúgy ott is bukik az elméleted, hogy a férfiak többsége nem szereti a sminket és sok nő mégis sminkel, ha a barátja nem várja el, akkor is. Magáért teszi, neki tetszik.
Azért nem neveznéd annak, mert fogalmad sincs, hogy valójában mi az.
Nem, ez olyan szinten van belénk kódolva, hogy megtanultuk a saját kedvünkért tenni.
Aki a nők miatt jár kondiba, az gáz, mert az abba is hagyja. Ha valaki maga miatt csinál valamit, az igazán ő. Valaki mindig le fog nézni, valakinek soha nem fogsz tetszeni. Ezt nem fogjátok fel, nincs egyetemleges jó kinézet. Nem minden férfinak ugyanazok a nők tetszenek.
Nem lehet mindenkinek megfelelni. Mi ezt már felfogtuk. Ti még nem, mert most lett rátok szólva, hogy ti is nézzetek már ki valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!