Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem létezne megfelelési kényszer, vajon hány nő sminkelné magát?
Alkalmakkor sminkelek csak. De olyankor felveszek egy csinosabb ruhát is, megcsinálom a hajam, sőt, még magassarkút is hajlandó vagyok felvenni. Nem másért, magamért, mert NÉHA jólesik csinosabban kinézni, akkor is, ha tudom, hogy senki olyan nem lesz a közelemben, akit meg akarok hódítani.
De ahogy írták már előttem, nem ez a megfelelési kényszer. Az, hogy ha randizni megyek, szőrtelenítek intim tájékon is (ezt magamért nem feltétlenül teszem meg, max. nagyon ritkán). Megfelelési kényszer, hogy ha elkezdenek felszaladni a kilók, akkor nekiállok kampányszerűen sportolni, mert ezt magamért nem biztos, hogy megtenném (drasztikusan elhízva sose voltam, pár kiló felesleg meg engem nem zavar magamon). Megfelelési kényszer az, hogy használok izzadásgátlót, mert engem a saját testszagom nem zavarna, valószínűleg nem is érezném. :D
Nekem nincs. Bár volt, de már nincs, mert felismertem a haszontalanságát, és túlléptem rajta. Épp ezért tettem fel a kérdést. Tanító jelleggel.
"És te minek borotvalkozol? Minek akarsz jol oltozni? Miért nem lyukas, szakadt mackoba mész randira?"
Nem borotválkozok. Akkor szoktam az arcszőröm levágni, ha már nagyon viszket a bőröm. Nem teszem ki felesleges irritációnak a bőröm. Egyébként nem nő normálisan a szakállam, tehát nem is szép, mégse vágom le csak azért, hogy megfeleljek másoknak. Sokan beszóltak már miatta, de nem igazán érdekel. A másik ami miatt beszóltak már, az a hónaljszőröm. Kérdezik, hogy miért nem haladok a korral? Mert mondjuk nem akarok megfelelni senkinek? A hónaljszőr egyébként is remek izzadásgátló hatású.
Nem öltözök jól sem. Utoljára kb 2 éve vehettem új ruhákat.
Azért nem megyek lyukas, szakadt mackóban, mert nincs lyukas szakadt mackóm. Meg amúgy miért mennék lyukas szakadt mackóban, ha van nem lyukas szakadt farmernadrágom?
De maga az előny szerzés mire irányul? Csak nem arra, hogy téged jobbnak találjanak a másiknál, és ezáltal jobban megfelelj? Csak vezessétek vissza, hogy mit miért csináltok, és magatok is rájöttök, hogy hitegetitek magatokat.
Figyelj, szerintem nem én vagyok a célközönséged, mert nem sminkelek évek óta, de volt olyan korszakom és tőlem nyugodtan hiheted, hogy megfelelési kenyszeres vagyok vagy a többi nő, nem izgat.Már két lappal lejjebb kifejtettem miért tesszük.Persze játszhatod az értetlent, hogy nem érted minek erőljödünk a sminnkkel.. A kőszikla miért erőlködik a súlyokkal? Már így is volt rajta izom.
Ha van egy eszköz amivel jobban nézhetsz instant, miért ne használnád ki?
Ha egy szigeten lakik az ember nem festi magat, nem szőrtelenít, de társas közegben élünk ahol sajnos sokat számít az ember kinézete. Nyilván valakinél kóros méreteket ölt, h mennyit foglalkozik magával de most az egyszerű hétköznapi emberekről beszéltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!