Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 275 ezres fizetés a fővárosban,25 évesen szánalmasnak számít a nők szemében?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 12:52
1/9 anonim válasza:
Igen nagyon. 2 millió alatt senki vagy.
2/9 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok nő, de albi 100, rezsi legyen 20, kaja 50, az annyi, mint 170, marad 105k-d. Az annyira nem rossz 25 évesen.
32/f
3/9 anonim válasza:
Én 25 évesen szegény egyetemistaként több kapcsolatot is összehoztam. Most, 29 évesen 1,2 millió (igen, lehet lepontozni) a havi nettó bevételem. Van barátnőm? Nincs.
4/9 anonim válasza:
Biztos vannak olyan nők, akik szemében "szánalmas", de velük nem is akarsz közelebb kapcsolatba kerülni hidd el!
5/9 anonim válasza:
Igen. Egy szánalomtenger vagy. Nem számít a szenélyiség. Minden nő pontosan ugyanolyan, és átlag 7 millió forint óránkénti kereset alatt egy abszolút korcs csicska vagy a szemükben. 10 éves korodra már minimum a világ vezetőjének kéne legyél.
Más miatt tartanak szánalmasnak, kisfiam.
6/9 bit123bit válasza:
Ha nekem lenne ennyi a fizetésem pezsgőt bontanék minden hónapban, nem hogy azon gondolkozzak hogy a nők szemében ez milyen.. Amúgy egy normális nőt pont nemérdekli hogy te most mennyit keresel, hanem inkább az érdekli hogy milyen vagy, illetve hogy szereted vagy nem..
8/9 anonim válasza:
Ez most troll kérdés akart lenni?:D
Dehogy gáz.
N
9/9 anonim válasza:
Az a szánalmas, hogy ilyet kérdezel, de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!