Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a legfinomabban szakítani?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam, de sajnos képbe került egy harmadik fél, és szeretném mielőbb lezárni a kapcsolatomat a jelenlegi barátnőmmel. Nehéz ügy, mert nagyszerű lány, sokat köszönhetek neki, szép 2 évet töltöttünk együtt, de nem vagyok belé szerelmes. A másik lányt 11 éve ismerem, sok év után 2 hónapja találkoztunk újra az osztálytalálkozónkon, és nagyon beleszerettem (régen is odáig voltam érte). A barátnőm erről semmit sem tud, azt hiszi minden rendben köztünk. Nem szeretnék neki fájdalmat okozni, tényleg sajnálom, hogy így alakult. Nem csaltam meg testileg, érzelmileg viszont abszolút a másik lányhoz kötődöm. Holnap szeretném elmondani neki, de fogalmamsincs hogyan tudnám a legfinomabban lezárni a kapcsolatunkat. Van valami ötletetek?2019. júl. 16. 22:22
1/14 anonim válasza:
Őszintén. Elmesélve az egész történetet - beismerve a saját hibázásaidat is. Nem szép mesedélutánnal altatva, aztán másnap láthat az "új csajjal", mert az sokkal fájdalmasabb.
2/14 anonim válasza:
Légy őszinte, kit érdekel, ha nem leszel finom. Hidd el, jobb ha őszinte vagy.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék hazudni neki, de ha azt mondom mellette beleszerettem másba az biztos nem fog jól esni neki. Ha belegondolok, hogy alig várja, hogy találkozzunk, mert ma már többször is írta, hogy mennyire hiányzok neki és várja a holnapot.. és én ezzel fogadom, nem tudom hogyan fogja fogadni. Viszont nem is akarom tovább húzni a dolgot.
2019. júl. 16. 22:32
4/14 anonim válasza:
Hiába pontoztok le. Sokkal rosszabb, ha kamu dumával szakítanak az emberrel. Légy őszinte, legalább nem fog azon agyalni, mit rontott el.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom kipontozza le az embereket, de én zöldet nyomtam mindkét válaszra.
2019. júl. 16. 22:42
6/14 anonim válasza:
"de ha azt mondom mellette beleszerettem másba az biztos nem fog jól esni neki."
Bármit mondasz neki, az rosszul fogja érinteni. Amennyiben az igazat mondod el neki, akkor könnyebben fogja túltenni magát rajtad.
Nem marad benne kérdőjel, hogy ezt most miért. Persze nem fogja érteni, hogy miért múlt el a szerelmed irányába, de ezt majd megemészti.
7/14 anonim válasza:
Nekem egyik exem összevissza hazudott mikor harmadik fél miatt ért véget a kapcsolat. Persze az utcán rajtakapáskor még neki állt feljebb. Szerintem legyél őszinte. Mondd meg hogy a fogyasztói társadalomban ő is csak egy darab cikk ami ha unalmas akkor a kukába dobjuk mert mindig van aki jobb. Ő ezt majd leveri egy harmadik személyen aki nem tehet róla
8/14 anonim válasza:
En nem derült egböl adnam elö
Elöször szep lassan leepitenem, ritkabb talik, hidegver, közömbösseg, aztan a bucsu.
Csak a sokk elkerülese miatt
9/14 anonim válasza:
Mondd meg hogy unod már. Törd össze mert kell a feminista csalódott haderő a férfi emberfaj ellen.
10/14 anonim válasza:
Őszintén mondd meg neki! Nekem is rosszabbul esett, mikor az exem kamu szöveggel szakított, majd pár nap múlva kiderült, hogy becsajozott mellettem. Könnyebben túlteszi magát úgy rajtad. 35+N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!