Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány gyakran dobja be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány gyakran dobja be indulatból, hogy szakítani kellene, az jelentheti azt, hogy valami tényleg nem oké, vagy csak úgy mondja?

Figyelt kérdés

Mármint ha tényleg szeretsz valakit, akkor megfordul a fejedben ehyáltalán a gondolat, vagy hogy ezzel dobálózz?

Ha már most ez van, mi lesz X év múlva?

2018. okt. 14. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
4%

Azt pitsán kell rúgni szappanos lábbal.

32/f

2018. okt. 14. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerimtem le is írtad a 2 lehetőséget: vagy télnyleg nagyon nem oké valami és ezt folyamatosan érzi- tehát mindig fontolgatja a szakítást. Vagy mindig csak mondogatja miközben valójában sose gondolja komolyan.

Vagy talán ez az amitől fél

2018. okt. 14. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor mondogattam, végül be is következett.

Utána tepert ezerrel, hogy visszakapjon, de én már nem akartam elölről kezdeni.

Szerintem érdemes az intő jeleket komolyan venni...

2018. okt. 14. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nem dobálózunk csak úgy. Nagy gáz van.
2018. okt. 14. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megfordulhat a fejedben, ha épp elönt a vörös köd, mert egy hosszabb kapcsolatban vannak nehezebb időszakok is, amikor legszívesebben otthagynád az egészet a fenébe, hiába szereted a másikat. Nekem a gyerekünk születése utáni első év ilyen volt.

Igen, azt jelenti, hogy vannak problémák. De lehet, hogy megoldhatók. Viszont ha semmi krízishelyzet nincs és folyamatosan mondogatja is valaki, nem csak magában, az azért elgondolkodtató.

2018. okt. 14. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
En is sokszor beszeltem a szakitasrol sokszor csak indulatbol, de valojaban azert mert sokszor fordult meg a fejemben h el kene hagynom es vegul el is hagytam.
2018. okt. 14. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Nálam is végső érv szokott lenni, sajnos.

Talán vérmérséklet kérdése is.

2018. okt. 14. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez pontosan azt jelenti kifogtál egy hisztis p°tsát.

Ha még csak jártok, akkor menekülj!!

2018. okt. 14. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Hiába szeretsz valakit nagyon, ha az úgy viselkedik, ami neked már nem fér bele. Ilyenkor van a szakítással fenyegetőzés, mint utolsó esély. Ettől még szerethet nagyon, de senkinek nem kell egy kapcsolatban olyan dolgokat lenyelnie, amit normális esetben nem nyelne le.
2018. okt. 14. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!