Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelentheti azt hogy bejövök neki?
Én nagyon remelem hogy azt jelenti
Meg mar egyszer beszélgettünk is egymással ezt elfelejtettem leírni
Komolyan, mit tudnak ezek a sofőrök, hogy minden megàllóban van egy-két kiscsaj aki ott epekedik èrtük? Szexi mert nagy busszal jàr?
Tetszhetsz neki éppenséggel, de azt se àrt tudni, hogy az ilyen buszsofőrök nagy csajozógépek àm (tisztelet a kivételnek, de jó rèszük belecsap a lecsóba rendesen).
Ha nem zavar, hogy osztoznod kell rajta màsokkal, akkor hajrà :)
Egy kis ideig legyél buszsofor és akkor megtudod:)
Én azért is inkább azt gondolom hogy bejovok neki és nem egy éjszakára kellenek mert ez a flörtöles ha mondhatom annak mar egy jo ideje pontosabban másfél éve tart
Mert 13 év van közöttünk és talán nem biztos abba hogy jól meglennénk vagy hogy pl a szüleim nem örülnének neki.
Meg amúgy is hiába hogy masfel éve van ez közöttünk, de nem olyan rég kerültünk közelebb egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!