Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác. Az apja túl kedves velem. Jelentheti azt, h bejövök a fiának?
Kicsit lehet túlkombináltam.:D Szóval: Tetszik nekem egy fiú a faluban ahol élek. Neki van egy apja,aki néha szokott beszélgetni a szüleimmel,jó fej,de ő alapból elég közvetlen 40 év körüli pali. Az apa bárhányszor meglát mindig sokáig néz,jó nagyokat köszön,és ha messzebbről lát meg akkor meg integet. Folyton mosolyog rám és ha van rá lehetősége,próbál beszélgetni velem. A fiát is régóta ismerem,köszönőviszonyban vagyunk,ő is gyakran néz,aranyos velem,de ő nem szokott ennyire feltűnően... Szerintetek lehet,h az apja azért ilyen velem,mert tetszem a fiának?:D Nekem tökre így jött le,de mondjátok meg,ha szerintetek ennek semmi esélye. Köszi:)
20/L
Inkább apucinak kellesz..
Hiába vagy 20 éves, a pali egy pedo, mert a gondolkodásod megakadt egy 12 évesén
túl kombinálod,
apuka meg nézegeti a srác kiket vonultat fel, ennyi
hogy mosolyog, meg integet, megint nem jelent semmit, még akkor sem, ha így mondja mindenki,
kzvtlen ? akkor mindenkivel ilyen, Te csak a srácra koncentráljál, ne másra figyelj N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!