Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mi volt ez?
Tekintsünk el attól, hogy szörnyű a helyesírásod, és értelmezhetetlen a fogalmazásod.
A lényeg: a tinilányok hajlamosak bonyolítani, komplikálni a dolgokat, esélyeket latolgatni és aggodalmaskodni.
A tény: ha annyira akarna téged, és annyira beléd lenne zúgva, akkor már összejöttetek volna.
Részegen elmegy veled egy kis laza flört, aztán ennyi. Nem akar tőled semmi komolyat.
Saját vélemény: nekem se kellene egy olyan lány, aki ilyen olcsón megkapható és iszik is.
Elolvastam az egészet, és most őszinte leszek veled.
Fogalmam sincs mit mondjak erre, te mindent megtettél, rajta múlik, hogy mi fog történni köztetek.
Bár már nekem ambivalens érzéseim vannak ezzel az egésszel kapcsolatban.
Papíron felnőtt, nagymenő arc és azt olvasom több soron keresztül, hogy "Ádám azt mondta". Már bocs, de mi a f.szt keres itt ez az "Ádám" ilyen gyakran.
A kezdő löketet még meg tudom érteni, de hogy még utáni is "Ádám"-on keresztül beszélitek meg a dolgaitokat, ezt egy kicsit gáznak érzem.
Döcögősen indul mit ne mondjak.
Vedd egy kicsit lazábban ezt az egészet, te mindent megtettél, én a helyedben már szarnék a fejére.
A másik dolog amit f.szságnak tartok.
Nem csak Robinak szolgáltattad ki magad, hanem Ádámnak is.
Egyrészt, Robi miért nem kaparja össze a farkát és beszél veled ha olyan nagymenő.
Egyrészt, ne hagyd magad, hogy hülyére vegyenek.
Másrészt, ne szolgáltasd ki az érzelmeidet bárkinek, sőt még annak se teljesen aki iránt érzel.
Harmadrészt, és ami a legfontosabb. Ha egy "barátra" alapozol, neki kéred ki a véleményét, tőle kérsz tanácsot, akkor Ő nem feltétlenül - főleg ha ellenkező nem - nem feltétlenül azt fogja mondani/csinálni ami a másiknak a legjobb, hanem amit ő akar látni.
Ezért te ott rontottad el, hogy ezt az egész Ádám gyökeret hagytad, hogy beleszóljon.
Második hozzászóló , teljesen értem és megértem amit írtál. És belátom, teljesen igazad van, mindennel kapcsolatban :) sokat segítettél !
Ha még valakinek van valamiféle véleménye, kérem hogy írja le !:)
"Mivel én is és ő is ittas állapotban voltunk, hamar a karjaiban találtam magam."
No comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!