Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghalt a szerelmem 1 napja hogy tovább?
Egyszerűen nem tudom mit csináljak. Folyamatosan sírok és teljesen egyedül vagyok. Ő volt csak nekem.Tervezgettünk,de így már az sincs. Egyszerűen nemlátom az értelmét semminek se.
Nagyon nehéz és nagyon fáj. Mit tegyek?
19 vagyok
már nem tudok feküdni és gondolkozni. Nincsen senkim. Csak ő volt.
Senkvel se tudok még beszélni se
beteg volt?
részvétem, most erősnek kell lenned és sokat gondolnod rá még ha el is veszítetted, szerintem nehéz lesz felejteni, most nem tudsz mást tenni mint sírni, a családod tud segíteni neked?
Idővel enyhülni fog.
Nekem féléve halt meg balesetbe. 2 en voltak benne és a sofőr túlélte. Kicsit nehéz volt nekem. Azóta rendszeresen járok ki a sírjához és a msik sráccal tartjuk a kapcsolatot bár iszonyatosan hargszok rá, de magamra is mert pont a baleset előtt beszéltünk és elkellett volna mondanom neki, hogy inkább gyalog vagy busszal menjenek haza.
Legfontosabb foglald le magad valamivel. Ha most ezen jár az eszed csak rosszabb lesz. Tudom nagyon nehéz én is alig bírtam elterelni a figyelmem.
18
baleset. családommal nem tartom a kapcsolatot. Nem tudok beszélni erről. Az ő családja sem jöhet szóba.
Nem tudom mit tegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!